Πρώτο ραντεβού; Έτσι θα σπάσεις τον πάγο

Το πρώτο ραντεβού είναι από τις πιο αγχωτικές καταστάσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις στην ερωτική σου ζωή. Είμαι σίγουρη πως έχεις δαπανήσει δεκάδες ώρες με τις φίλες σου, προβλέποντας πιθανά θέματα συζήτησης αλλά και απαντήσεις που θα πρέπει να δώσεις σε αυτή την πρώτη συνάντηση με ένα αγόρι που σε ενδιαφέρει πολύ. Το κλειδί για να μη νιώσεις αμήχανα μπροστά του, είναι να αναλάβεις εσύ τα ηνία της συζήτησης και να είσαι εκείνη που θα ξεκινήσει πρώτη τις ερωτήσεις.

Εμείς σου παρουσιάζουμε 10 ερωτήσεις που μπορείς να του κάνεις για να σπάσεις τον πάγο μεταξύ σας και να γνωριστείτε καλύτερα.

 

1. Ποια είναι η πιο χαρακτηριστική χορευτική σου κίνηση;
Αν, δε, δεχτεί να σου τη δείξει εκείνη τη στιγμή, είναι σίγουρο πως το ραντεβού σας έχει πάρει άλλη τροπή!

2. Ξέρεις κανένα μαγικό κόλπο;
Ένας άντρας που έχει ασχοληθεί με μαγικά κόλπα, είναι σίγουρο πως δε θα ντραπεί εκείνη τη στιγμή να σου παρουσιάσει κάτι. Ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς!

3. Ποιο τραγούδι λατρεύεις να ερμηνεύεις στο μπάνιο;
Πιθανότατα τραγουδάει δεκάδες τραγούδια μέσα στο μπάνιο. Υπάρχει, όμως, ένα που του έχει κλέψει την καρδιά και δε λείπει από καμία «συναυλία» του. Με αυτόν τον τρόπο, θα μάθεις και τα μουσικά του γούστα.

4. Ο αφαλός σου τείνει προς τα έξω ή προς τα μέσα;  Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να ρωτήσεις για το σώμα του, χωρίς να θίξεις άλλα ζητήματα που μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη θέση.

5. Με ποιον διάσημο θεωρείς ότι μοιάζεις; Η επιλογή του θα σου δείξει το πώς βλέπει ο ίδιος τον εαυτό του. Με άλλα λόγια, ένας άντρας με αυτοπεποίθηση δε θα ντραπεί να σου πει ότι είναι ο χαμένος δίδυμος αδερφός του Channing Tatum.

6. Ποιο ήταν το πιο παράξενο φαγητό που έχεις φάει ποτέ;Ζ
Αυτή είναι η ερώτηση που θα κρίνει αν είναι πραγματικά θαρραλέος και ζει τη ζωή του στα άκρα ή απλώς συμβιβάζεται. Το φαγητό είναι αδιαμφισβήτητα το καλύτερο τεστ.

7. Σου αρέσει να κάνεις φάρσες;
Οι φάρσες μπορεί να μοιάζουν σε κάποιους ενοχλητικές και ανώριμες αλλά δείχνουν πως ο άνθρωπος που τις σκέφτεται σφύζει από δημιουργικότητα και χιούμορ. Ωστόσο, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί δεν είναι απίθανο να την πατήσεις και εσύ μαζί του.

8. Τι θα έκανες με 1.000.000 ευρώ;
Θα αγόραζες ένα σπίτι; Θα τα δώριζες σε φιλανθρωπικές οργανώσεις; Ή απλώς θα δαπανούσες και το τελευταίο ευρώ για την καλοπέρασή σου; Συγκρίνοντας την απάντησή του με τη δική σου θα καταλάβεις αν πραγματικά ταιριάζουν οι φιλοσοφίες ζωής σας.

9. Ποιο είναι το πρότυπο σου;
Όλοι έχουμε ένα πρότυπο ανθρώπου, κάποιον που θέλουμε να του μοιάσουμε τόσο εξωτερικά όσο και σε επίπεδο χαρακτήρα. Αφού, λοιπόν, σου αποκαλύψει το δικό του πρότυπο, ρώτα τον εαυτό σου: «Θα έβγαινα ποτέ με κάποιον σαν κι αυτόν;». Αν η απάντηση σου είναι θετική, τότε μπορείς να συνεχίσεις ακάθεκτη το ραντεβού σου!

10. Ποιος είναι ο μεγαλύτερός σου φόβος;
Πολλοί άντρες νιώθουν ενοχές και ντροπή για το ότι φοβούνται απλά πράγματα όπως είναι το σκοτάδι ή οι αράχνες. Αν, λοιπόν, σου εκμυστηρευτεί τον φόβο του σημαίνει πως έχει αρχίσει να σε εμπιστεύεται και να νιώθει οικεία μαζί σου. Αν, πάλι, ξεστομίσει την κλισέ απάντηση «Εγώ δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν», τότε φύγε μακριά του τρέχοντας.

 

Πηγή: savoirville