Κρητικό ξενοδοχείο ανάμεσα στα κορυφαία για vegan ταξιδιώτες παγκοσμίως

  • Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 08:33
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Οι οπαδοί της χορτοφαγίας και της ωμοφαγίας τα τελευταία χρόνια ολοένα και αυξάνονται. Όσοι από αυτούς, μάλιστα, είναι και ταξιδιώτες γίνονται ακόμη πιο απαιτητικοί, αναζητώντας ξενοδοχεία και καταλύματα που έχουν να τους προσφέρουν αυτό που αναζητούν: γευστικές δημιουργίες βασισμένες στη φιλοσοφία της vegetarian και vegan λογικής.

Σε έρευνα που πραγματοποίησε blogger της TUI –της παγκοσμίου φήμης πολυεθνικής, ταξιδιωτικής και τουριστικής εταιρείας με έδρα της το Ανόβερο στη Γερμανία– αποδείχθηκε ότι οι ξενοδόχοι παγκοσμίως έχουν αντιληφθεί την νέα τάση που σιγά σιγά κυριεύει τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και έχουν συμπεριλάβει στις υπηρεσίες τους αντίστοιχες παροχές.

Ανάμεσα, λοιπόν, στα δέκα κορυφαία ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Ευρώπη που έχουν ασπαστεί τη φιλοσοφία της χορτοφαγίας και ωμοφαγίας, φιγουράρει και ένα ελληνικό. To ξενοδοχείο βρίσκεται στην Κρήτη και είναι το Apollonia Resort & Spa, Κρήτη . Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το greekguide.com : "Σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του Ηρακλείου και με ατού του την εκπληκτική τοποθεσία του πάνω στην παραλία της Αμμουδάρας, το Apollonia Resort & Spa διακρίθηκε ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο για vegan και vegetarian ταξιδιώτες ανά τον κόσμο στην Ελλάδα. Στους μπουφέδες του διατίθεται μια μεγάλη γκάμα γευστικών δημιουργιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των επισκεπτών του που διακρίνονται για τις χορτοφαγικές τους πεποιθήσεις".