Έκαναν ευτυχισμένο ένα παιδί! - Το βραβείο της Κίτρινης Αποστολής έγινε παιδικό δωμάτιο

  • Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 13:07
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Η Κίτρινη Αποστολή το είπε και το έκανε. Όπως κάνει πάντα, ότι λέει. Έτσι το χρηματικό της βραβείο έκανε ευτυχισμένο ένα παιδί που πλέον έχει ένα παιδικό δωμάτιο με έπιπλα και χωρίς υγρασία! Το αποτέλεσμα αναφέρει στην Κίτρινη Αποστολή ο Δημήτρης Αποστολάκης ως εξής: 

"Πριν από λίγους μόνο μήνες η Κίτρινη Αποστολή κέρδισε μια σημαντική διάκριση (μέσω της DHL) και βραβεύτηκε πρώτη στην Ελλάδα για εργαζόμενους που παράγουν κοινωνικό έργο μετά το πέρας της εργασίας τους!!!
Όταν μας ανακοινώθηκε ότι μαζί με το βραβείο θα πάρουμε και 500€ (λίγο παράξενο για μας που δεν χρησιμοποιούμε χρήματα σε ότι κάνουμε), για να πραγματοποιήσουμε μια δράση μας, το μυαλό μας αμέσως πήγε σε ένα μικρό μας φίλο που περνάει μια μικρή περιπέτεια υγείας!! Αλλά εμείς οι μικροί δεν μασάμε.....και σύντομα θα επανέλθουμε πιο δυνατοί!!
Επειδή ο μικρός προέρχεται από φτωχή οικογένεια και οι συνθήκες να μένει σε ένα σπίτι με υγρασία και μούχλα δεν ήταν οι ενδεδειγμένες αποφασίσαμε πριν φτιάξουμε και εξοπλίσουμε το παιδικό δωμάτιο να βάφουμε και να μονώσουμε όλο το σπίτι. Το βάψιμο έγινε.....η μόνωση θα γίνει πιο καλοκαίρι για να γίνει καλύτερα ( τα υλικά υπάρχουν). Στο κομμάτι των υλικών για το βάψιμο και τη μόνωση ο Marinos Meronianakis έκανε πάλι το θαύμα του και μας τα πρόσφερε όλα απλόχερα!!!
Μετά περάσαμε στο επόμενο στάδιο που ήταν να εξοπλίσουμε το δωμάτιο του μικρού μας φίλου!!! Τα πράγματα αγοράστηκαν και με την πολύτιμη βοήθεια του Nikos Braxaswtakhs που βοήθησε να συναρμολογηθούν τα έπιπλα ( μας πήρε 6 ώρες) βγήκε το αποτέλεσμα που βλέπετε!!!
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία που δουλεύω που με την πολύτιμη βοήθεια της κάναμε ένα παιδί ευτυχισμένο!!!
Είς τό επανιδείν!!!"