Πώς θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου

Θα δεχτώ να μου πεις ότι το έχεις κάνει ή κάνεις ήδη το καλύτερο sex! Ότι ο σύντροφός σου είναι ο καλύτερος που είχες ποτέ, ότι είσαι ικανοποιημένη. Αυτό είναι υπέροχο!

Αλλά μη μου πεις ότι δεν έχεις την περιέργεια να διαβάσεις τι περιλαμβάνει αυτή η λίστα. Και ότι δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι αν ακολουθήσεις τις συμβουλές, μπορεί όντως το sex που κάνεις να γίνει καλύτερο.

Επειδή, λοιπόν, στο sex μας αρέσει να δοκιμάζουμε, και πρέπει να το κάνουμε για να μην βαρεθούμε, άκου τι μπορείς να κάνεις για να έχεις το καλύτερο sex της ζωής σου:

1. Μίλα βρώμικα! Αν δεν το έκανες μέχρι σήμερα γιατί ντρεπόσουν, ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις. Θα απογειώσει την απόλαυση…

2. Προετοίμασε το «έδαφος» με καυτά μηνύματα! Στέλνε σταθερά μέσα στην ημέρα sms με πονηρό περιεχόμενο και κάνε το σύντροφό σου να γυρίσει στο σπίτι με τα παντελόνια… κατεβασμένα από το ασανσέρ!

3. Ανανέωσε τα εσώρουχά σου! Αυτό που όλο το παραμελείς και κυκλοφορείς με τα «παιδικά», δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Βάλε κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις sexy και ξέρεις ότι του αρέσει.

4. Βάλε τα ψηλοτάκουνα σου! Ο συνδυασμός εσώρουχα και ψηλοτάκουνα ή εσύ και αυτά μόνο, μπορεί να σου ακούγεται ντεμοντέ, αλλά είναι πάντα αποτελεσματικός.

5. Κάνε τις φαντασιώσεις σου πραγματικές! Δεν είναι ώρα να τις κρατάς για τον εαυτό σου, μοιράσου τις με το σύντροφό σου, αν θες επιτέλους να δεις πώς θα «βαρέσεις κόκκινο».

6. Φέρε τα sex toys σου! Μπορεί και να του αρέσουν, αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις.

7. Δοκιμάστε καινούργιες στάσεις! Ναι, ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα εσύ από πάνω ή από κάτω, ούτε μόνο στα τέσσερα. Υπάρχουν τόσες στάσεις που μπορούν να σας προσφέρουν περισσότερο οργασμό, μην τις απορρίπτεται πριν τις δοκιμάσετε!

8. Η σοκολάτα είναι ο καλύτερός σου φίλος! Δεν είναι μόνο αφροδισιακή, είναι και ένα καλό υλικό για «μαγειρέματα» στο κρεβάτι.

Πηγή: joytv