Θέλεις το ραντεβού σου να καταλήξει σε σχέση; Διάβασε τα παρακάτω βήματα

Έχεις βαρεθεί να είσαι μόνη; Το καλοκαίρι πλησιάζει και θα ήθελες να βρεθείς σε ένα υπέροχο νησί με τον καλό σου; Φίλη μου μην απελπίζεσαι και σου έχω τις λύσεις. Παρακάτω σου έχω έναν οδηγό για το τέλειο ραντεβού, το οποίο πιθανότατα να καταλήξει και σε σχέση. Δώσε βάση. 

1. Mη ντύνεσαι σαν Kardashian: Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να συνοδεύεται από μία γυναίκα ντυμένη σα σούργελο. Oπότε προσπάθησε να μην εμφανιστείς σαν να πηγαίνεις στα μπουζούκια και να κρατήσεις τη φάση σου λίγο πιο... low. Γενικά βάλε κάτι με το οποίο νιώθεις σέξι αλλά και άνετη.

2. Μην το θεωρείς ζήτημα ζωής και θανάτου: Γενικά ένα ραντεβού βγαίνεις, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να θεωρείς ότι σώνει και ντε θα πρέπει να σου αρέσει και τελικά να τον παντρευτείς. Βασικά δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι. Δεν σου είναι απαραίτητη μία σχέση. Απλά θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά σου.

3. Βγες με όσους περισσότερους μπορείς: Δε σου είπαμε να απελπιστείς και να βγαίνεις με τον κάθε τυχόντα αλλά μην απορρίπτεις πιθανές προτάσεις ή τουλάχιστον όχι όλες. Και πού ξέρεις; Μπορεί να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

4. Aνανεώσου: Έχεις καταλάβει πόσο καλό στην ψυχολογία σου κάνει το shopping και η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου; Ε λοιπόν, βγες μια βόλτα στα μαγαζιά, κάνε τα ψώνια σου και σίγουρα θα επιστρέψεις άλλος άνθρωπος.

5. Χαμογέλα: Αυτό είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο μυστικό. Διότι ένα και μόνο χαμόγελο, μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και την ψυχολογία. Οπότε, άσε τα μούτρα και δείξε τα δοντάκια σου.

queen.gr