Γκρέις Κέλι -Kαρολίνα: Η οικογένεια δεν έτρωγε μαζί, μέχρι να γίνουν τα παιδιά 14 ετών

  • Τρίτη, 10 Απρίλιος 2018 18:01
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπα

Είναι κοινό μυστικό ότι η μετάβαση της Γκρέις Κέλι από κινηματογραφικό αστέρι σε πριγκίπισσα του Μονακό, αλλά και μητέρα δεν ήταν εύκολη.

Ένα νέο βιβλίο ωστόσο, αποκαλύπτει πόσο δύσκολο ήταν για όλη την οικογένεια να παραμείνει δεμένη.  Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και η Πριγκίπισσα Καρολίνα, ο γιος και η κόρη της Κέλι και του Πρίγκιπα Ρενιέ, μίλησαν για την οικογενειακή τους ζωή, στο «Albert II του Μονακό, ο Άνθρωπος και ο Πρίγκιπας», που εκδόθηκε προς τιμήν των 60ων γενεθλίων του Πρίγκιπα Αλβέρτου στις 14 Μαρτίου.

Για τον αδερφό μου και για εμένα, η Μορίν (Μορίν Γουντ, η νταντά) ήταν το βασικό πρόσωπο της ζωής μας. Όταν ήμασταν μικροί, ήμασταν πιο κοντά στη νταντά απ 'ό, τι στους γονείς μας».
Σύμφωνα με το People, τα παιδιά έκλαιγαν και παρακαλούσαν τη νταντά, να μην φεύγει το καλοκαίρι για διακοπές. «Ήμασταν λυπημένοι για μέρες», λέει η πριγκίπισσα Καρολίνα. «Τις περισσότερες φορές, η μητέρα μας της τηλεφωνούσε και της ζητούσε να επιστρέψει σπίτι νωρίτερα από ό, τι είχε προγραμματίσει».

Ίσως ο λόγος που η Γουντ ήταν τόσο αγαπητή στα παιδιά ήταν η δημιουργικότητά της. Στο βιβλίο αποκαλύπτει ότι μια νύχτα, όταν η Κέλι και ο Πρίγκιπας Ρενιέ ήταν σε ένα γάμο, έκανε το δικό της μίνι γκαλά για τα παιδιά. «Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε το δικό μας γκαλά δείπνο στο Παλάτι» αναφέρει η Γουντ. «Ο σεφ ετοίμασε ένα ειδικό μενού, η Καρολίνα φόρεσε ένα φόρεμα της μητέρας της, ο Αλβέρτος φόρεσε στολή και εγώ ένα φόρεμα, επίσης. Στη συνέχεια βάλαμε μουσική και χορέψαμε». 

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι γονείς και τα παιδιά δεν έτρωγαν καν μαζί μέχρι τα παιδιά να γίνουν 14 ετών. 

Στα πιο ευτυχισμένα νέα, η κόρη της Καρολίνας, Σαρλότ Κασιράγκι, ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Δημήτρη Ρασάμ. Ίσως αυτή τη φορά όλη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των νταντάδων, να πάει στο γάμο.

 

Πηγή: bovary