Φόρεσε τα ρούχα σου...αλλιώς

Σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου ρούχα που σε χαρακτηρίζουν απόλυτα και τα φοράς συνέχεια. Όπως αυτό το λευκό t-shirt το οποίο επιλέγεις κάθε φορά που βαριέσαι να ντυθείς ή το hoodie που έχεις από το σχολείο και επειδή σου κάνει ακόμα δε θες να το αποχωριστείς. Βέβαια επειδή έχεις βολευτεί με αυτά τα κομμάτια και τα φοράς χωρίς να το σκεφτείς πολύ, δε σημαίνει πως δε μπορείς να ανανεώσεις τον τρόπο που τα συνδυάζεις και να τα προσαρμόσεις στα εποχιακά trends. Πάρε κάποιες ιδέες για το πώς μπορείς να φορέσεις με διαφορετικό τρόπο αυτά τα αγαπημένα και κλασικά items.

 

Λευκό t-shirt

Αντί να το επιλέξεις μαζί με τα καθημερινά jeans, την επόμενη φορά συνδυασέ το με ένα lingerie dress. Για να το εμπλουτίσεις ακόμα περισσότερο φόρεσε ένα φουλάρι στο λαιμό και ολοκλήρωσε το outfit με ένα denim jacket.

 

Denim Φούστα

Αγαπημένο και κλασσικό κομμάτι που συνήθως το επιλέγεις για πιο χαλαρά looks. Για να τη φορέσεις διαφορετικά, δημιούργησε ένα απόλυτα updated outfit συνδυάζοντάς την με ένα μεταξωτό πουκάμισο. Έτσι, αυτό το casual item γίνεται πιο βραδινό.

 

Hoodie

Το φοράς συνήθως για να πας γυμναστήριο ή να βγάλεις βόλτα τον σκύλο σου. Μπορείς να το επιλέξεις και για το χαλαρό ποτό σου αρκεί να το συνδυάσεις έξυπνα με μία μίνι φούστα. Για πιο glam look αυτή η φούστα μπορεί να είναι metallic.

 

Χρωματιστά jeans

Αν σου έχουν ξεμείνει από την εποχή που ήταν πολύ της μόδας, μπορείς ακόμα να τα εκμεταλλευτείς. Συνδύασέ τα με ένα σακάκι ή ένα top σε εξίσου έντονο χρώμα για να πετύχεις το γνωστό color blocking.

 

Sporty Jacket

Ένα jacket σε πιο αθλητικό στυλ συνήθως υπάρχει σε κάθε ντουλάπα. Μην περιμένεις την επόμενη εκδρομή στη φύση για να το φορέσεις. Επίλεξέ το για τα καθημερινά look του γραφείου με το πουκάμισο και το παντελόνι σου.

 

Πηγή: savoirville

Αφηστε καποιο σχολιο