Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 10 Απριλίου

  • Τρίτη, 10 Απρίλιος 2018 07:55
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Με μία Σελήνη στον Υδροχόο να κοντράρεται σήμερα με την Αφροδίτη στον Ταύρο, ίσως υπάρξουν κάποιες ερωτικές ή και οικονομικές πιέσεις ή απογοητεύσεις, ιδίως για τα Σταθερά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική κι αγχωτική από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Κριέ μου, να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Φρόντισε να περάσετε χαλαρά και όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ μου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, διαφορετικά θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Για τα οικονομικά σου να ξέρεις, ότι είσαι σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή τη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, Ταύρε, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις, ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις όμως, αφού οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου, Ταύρε μου. Μπορείς σήμερα να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ρυθμούς σου κι η επίτευξη των στόχων σου είναι κοντά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλές πράξεις, που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με θέματα που δεν έχουν σημασία. Είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Δίδυμέ μου, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύουν συνέχεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα μη χαλαρώσεις στο παραμικρό και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις και σε αφορούν άμεσα. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Φρόντισε, λοιπόν, να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς κάτι, αφού θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Διάφορα ορόσημα που έχεις θέσει για να πετύχεις τους στόχους σου, πλησιάζουν γρήγορα και θα αρχίσεις ν’ απολαμβάνεις τις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, Καρκίνε μου, και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις, αφού δε θέλεις να το δεις να απομακρύνεται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε σήμερα τις παγίδες, που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα, Καρκίνε μου. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα, που ίσως έχεις. Θα σου γίνουν προτάσεις και δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η επιτυχία που περιμένεις, Λέων, έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια! Όλα πηγαίνουν καλά. Έχεις θετικές προοπτικές να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, ενώ παράλληλα μείωσε και την ανυπομονησία σου. Διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σε βεβαιώνω, ότι θα σου έρθουν και τα καλύτερα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε σήμερα με το ταίρι σου για κάποια κοινά σας θέματα, Λέων, εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα προκύψουν, θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα αισθανθείς καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θα έχεις πολλή ενέργεια σήμερα, Παρθένε, για να διεκπεραιώσεις αρκετά θέματα που σε απασχολούσαν και προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, αφού τελικά όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στασιμότητα αλλά και γκρίνια, Παρθένε μου, μπορεί να υπάρξει σήμερα στη σχέση σου, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που λέει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, η τυπικότητα κι η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις, για τις οποίες πρέπει να σου πω, να μη δώσεις αναβολές, αλλά να τις καλύψεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η μέρα θα είναι αρκετά έντονη, Ζυγέ μου, και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις. Κοίτα να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως να έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται σήμερα εγρήγορση απέναντι σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Ζυγέ, σήμερα να μην εκφράσεις αντίρρηση σε κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, διαφορετικά δε θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό σήμερα στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν μια βελτίωση και θα καταφέρεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία, Σκορπιέ μου, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι πάντως αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο σκέφτεσαι με περισσότερη ψυχραιμία. Θα ανταμειφθείς για αυτό, αφού κάποιες καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα κάνετε με το ταίρι σου πολλές συζητήσεις, για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, οι ελεύθεροι θα έχετε τόσο ανεβασμένη γοητεία, που σίγουρα θα έρθει κι η ποθητή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς σήμερα να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά σου, δε βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση και σωστά θέλεις να βρεις νέες πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες σήμερα, Τοξότη, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Φρόντισε να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, αφού αξίζει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, διότι η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, Τοξότη μου, καλό είναι, σήμερα να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις, που μπορεί να μην ξέρει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Τοξότη, πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν αρκετά. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές σήμερα, Αιγόκερε, και η μία εξέλιξη θα διαδέχεται την άλλη. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, αφού θα αποδειχθούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και σε βεβαιώνω, ότι θα βαδίσεις σε πολύ καλό δρόμο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, Αιγόκερε. Απόφυγε πάντως να κοντράρεις το ταίρι σου, για να αποφύγεις προστριβές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν ιδιαίτερη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, ώστε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου, Υδροχόε. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Υδροχόε, χωρίς να κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο βοηθά, να γίνει η σχέση σου ιδανική.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε μου, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν πραγματικά οδηγούν στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, βρίσκεσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού. Μείωσε τις αγορές και φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Μια υπέροχη μέρα ξεκίνησε για σένα, Ιχθύ, και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές! Θα μπορέσεις να προχωρήσεις πολλά σχέδια, που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Ψηλά το κεφάλι, αφού όσα προβλήματα και να υπάρχουν, στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα δεις το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα, να εμφανίζεται ζωηρό και πολύχρωμο στον ουρανό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, Ιχθύ μου, αρκεί όταν είστε μαζί, να μη μιλάς για άλλα θέματα, που φαίνεται να το φορτίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Έχεις φτάσει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, αφού τα έσοδα που έχεις δεν είναι ικανοποιητικά. Με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορείς σήμερα να ασχοληθείς.

Πηγή: oroskopos.gr