Ίσια μαλλιά ή μπούκλες;

Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς; Όταν γεννιέσαι με ίσια μαλλιά, τις περισσότερες φορές, ονειρεύεσαι να είχες σγουρά ή σπαστά, και οσες έχουν φυσικές μπούκλες, προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να τις τιθασεύσουν. Κι εσείς; Σε ποιο «στρατόπεδο» ανήκετε; 

Η μόδα επιστρέφει διαρκώς στις ρίζες της και αναζητά την φυσικότητα, ό,τι κι αν συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Σε μια εποχή που όλα επιτρέπονται, εμείς δεν έχουμε παρά να αποφασίσουμε τι είναι αυτό που μας πηγαίνει περισσότερο.

Αν τα ίσια μαλλιά είναι πιο κλασικά και φίνα, δεν έχουμε λόγο να πειραματιζόμαστε. Εκτός κι αν τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από κίνηση και όγκο, γιατί έχουμε λεπτή τρίχα και δεν φαίνονται όσο υγιή και γυαλιστερά θα θέλαμε.

Αλλά και τα σγουρά μαλλιά θέλουν την τεχνική τους. Ειδικά αν πηγαίνουμε στο κομμωτήριο για να τα φτιάξουμε, θα πρέπει να φροντίζουμε να μην μένουν κοκκαλωμένες οι μπούκλες από την λακ, γιατί τότε το αποτέλεσμα μοιάζει παράταιρο και δεν είναι σίγουρα κολακευτικό.

Οπότε, ας κρατήσουμε ένα στιλ κι ας το τιμήσουμε ξανά και ξανά. Αν δεν μπορούμε να αποφασίσουμε, τότε εκείνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποκτήσουμε ένα σίδερο για τα μαλλιά και με τα σωστά προϊόντα, να δημιουργήσουμε κυματισμούς ή απλώς να τα ισιώσουμε ακόμη περισσότερο.

Όταν θα θυμηθούμε παιδικές φωτογραφίες από τα οικογενειακά άλμπουμ, τότε θα ξέρουμε πως έχουμε κάνει και την πιο σωστή επιλογή. Γιατί το κοριτσάκι που κρύβουμε ακόμη μέσα μας, έχει πάντα δίκιο. 

www.sandytsantaki.com