Στον Καράβολα γλέντησαν οι Ηρακλειώτες - Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η πασχαλινή γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου την Κυριακή του Πάσχα, 8 Απριλίου στον Καράβολα.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πασχαλινά εδέσματα, μουσική και καλή διάθεση και οι δημότες που συμμετείχαν, μαζί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό ο οποίος βρέθηκε μαζί τους, πέρασαν ευχάριστα την ημέρα της Λαμπρής. Παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Καραντινός, Κώστας Βαρδαβάς, Πέτρος Ινιωτάκης, Μαρία Καναβάκη και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ Γιώργος Τσαγκαράκης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Εκδηλώσεις όπως η σημερινή, έχουν ως βασικό στόχο να αποτελέσουν την αφορμή ώστε να γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και γιορτάζουμε όλοι μαζί, με σύμπνοια και αλληλεγγύη.

Εμείς απ΄ την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, ώστε όλοι οι κάτοικοι αυτής της πόλης να νιώθουν ότι ο Δήμος Ηρακλείου τους σκέφτεται και είναι στο πλευρό τους, όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα. Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους».

Μουσική έπαιξαν οι Γιάννης Κεφαλογιάννης (λύρα), Γιάννης Μανδαλάκης (μαντολίνο), Άγγελος Κατσαρός και Γιώργης Χειμωνάκης (λαούτο).