Τι ξέρετε για το άλλο σας μισό;

Διατείνεστε ότι γνωρίζεστε καλά, ότι ξέρετε πολλά για τις επιθυμίες, τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου. Είστε όμως τόσο σίγουροι; Κάντε το τεστ και θα αποκαλυφθούν οι γνώσεις… ή η άγνοιά σας!

Απαντήστε στις ερωτήσεις που ακολουθούν πρώτα εσείς για τον εαυτό σας και στη συνέχεια δώστε τις απαντήσεις για τον σύντροφό σας. Παίξτε το παιχνίδι μαζί του. Και αφού δώσετε τις δικές σας απαντήσεις, υποβάλλετέ τον στο «μαρτύριο» της ανάκρισης! Μετά το τέλος του παιχνιδιού, θα διαπιστώστε πόσα πραγματικά ξέρετε ο ένας για τον άλλο.

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 14 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

1. Ποιο είναι το όνειρο της ζωής του; 
2. Ποιος είναι ο μεγαλύτερός του φόβος; 
3. Τι είναι αυτό που μισεί περισσότερο στην καθημερινότητά του; 
4. Τι είναι πιο δύσκολο να εξομολογηθεί; 
5. Τι θα έκανε, αν ξαφνικά κέρδιζε το λαχείο; 
6. Ποιος είναι ο ταξιδιωτικός προορισμός των ονείρων του; 
7. Ποιοι είναι οι καλύτεροί του φίλοι; 
8. Ποια είναι η αγαπημένη του μουσική; 
9. Πού του αρέσει να διασκεδάζει; Ποια είναι τα χόμπι του; 
10. Ποιο είναι το φαγητό ή το γλυκό που προτιμά; 
11.  Ποια είναι η αγαπημένη του ανάμνηση από τα παιδικά του χρόνια; 
12.  Ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα; 
13.  Τι δεν θα μπορούσε να αποχωριστεί; 
14.  Ποιο είναι το δώρο που θα ήθελε να του χαρίσουν; 
15.  Ποια είναι η σεξουαλική του φαντασίωση;
 
Κάθε σωστή απάντηση και 1 βαθμός.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Α. Λιγότερο από 5 βαθμοί: Έχετε πολλά να μάθετε ακόμη για τον σύντροφό σας. Μπορεί να ζείτε έναν μεγάλο έρωτα, μπορεί να έχετε διακρίνει πολλά θετικά στον άλλο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να γνωριστείτε βαθύτερα. Τότε, θα ξέρετε, αν πράγματι είναι αυτό που αναζητάτε και πόσο στέρεη μπορεί να είναι αυτή η σχέση.

Β. Από 6-9 βαθμοί: Είστε σε καλό δρόμο, αφού αποδεικνύεται ότι γνωρίζετε αρκετά καλά τον σύντροφό σας. Είναι βέβαιο, ότι μιλάτε αρκετά μεταξύ σας και μάλιστα από βάθους καρδιάς. Τα μυστικά και τα ψέματα δεν έχουν θέση ανάμεσά σας και έτσι η επικοινωνία διευκολύνεται και τα όνειρα και οι φόβοι αποκαλύπτονται.  

Γ. Από 10 βαθμοί και πάνω: Γνωρίζετε τα πάντα ή… σχεδόν! Τι να πούμε, φαίνεται ότι πλέον δεν υπάρχουν στεγανά ούτε κρυφοί πόθοι ανάμεσά σας. Μάλλον δύσκολο να βρεθείτε προ εκπλήξεων, ευχάριστων ή δυσάρεστων. Αυτό είναι γενικά καλό… αν και πάντοτε χρειάζεται και κάτι ακόμη να ανακαλύψουμε για τον άλλο! 

womanidol.com