Περίεργες ασφάλειες - Διάσημες που έχουν ασφαλίσει διάφορα σημεία του σώματος τους

  • Παρασκευή, 6 Απρίλιος 2018 18:19
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

σο εσύ κάνεις υπολογισμούς για να πληρώσεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου κάποιες διάσημες κυρίες έχουν έγνοιες μεγάλες. Έχουν ασφαλίσει τα σημεία του σώματός τους και είναι πολλά τα λεφτά.

Jennifer Lopez
Κρατιέσαι; Κάθεσαι κάπου; Δεν εναποθέτεις το κορμάκι σου σε μία σταθερή επιφάνεια; 300 εκατομμύρια δολάρια για τους γλουτούς της Jennifer. Το συμβόλαιο καλύπτει γρατζουνιές, φυσικές κηλίδες ακόμα και την κυτταρίτιδα που μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Mariah Carey
Κι αφού άντεξες την J.Lo να σου μιλήσω για τα πόδια της Mariah Carey. Το λέω και το κρίμα στο λαιμό μου. 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Dolly Parton
Τη δεκαετία του '70 αφάλισε το στήθος της για 600 χιλιάδες δολάρια, ποσό ρεκόρ για την εποχή. Στις αρχές του 2010 το ασφάλισε εκ νέου για 3,8 εκατομμύρια δολάρια.

Julia Roberts
Τι να μας πει και η Τζοκόντα. Όταν το χαρακτηριστικό χαμόγελο, τα δόντια και τα χείλη της Julia Roberts αξίζει 30 εκατομμύρια δολάρια τα λόγια είναι περιττά. Γελάκι και χαρτονόμισμα.

Miley Cyrus
1 εκατομμύριο δολάρια για τη γλώσσα της Miley που είναι το σήμα κατατεθέν της.

Taylor Swift
Καλή η φωνή της αλλά τα πόδια της είναι ασφαλισμένα για 40 εκατομμύρια δολάρια. Κάθε της βήμα αξίζει.

Rihanna
Πολλά μπορούν να πάνε στραβά πάνω στη σκηνή και να συμβεί το ατύχημα. Προσέχει για να έχει η Rihanna και έχει ασφαλίσει τα πόδια της για 1 εκατομμύριο δολάρια.

Heidi Klum
Κι ανεβαίνουν τα εκατομμύρια. Τα πόδια της Heidi Klum κοστολογήθηκαν και το ποσό έφτασε τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

America Ferrara
Μπορεί να μην είναι η Julia αλλά και τα 10 εκατομμύρια δολάρια δεν είναι ένα ευκαταφρόνητο ποσό για το χαμόγελο της America Ferrara.

Kylie Minogue
5 εκατομμύρια δολάρια για τα οπίσθια της Kylie Minogue γιατί τίποτα δεν πρέπει να πάει λάθος με την πίσω όψη της.

 

Πηγή: ladylike