Πως μια στρογγυλή βούρτσα κάνει το καθημερινό χτένισμα παιχνιδάκι;

Ακούμε συνεχώς νέους τρόπους για το τέλειο blowout στο σπίτι που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε με το πιστολάκι ένα λουκ στα μαλλιά αντάξιο με αυτό του κομμωτηρίου.

Μαντέψτε: Ποτέ δεν το καταφέραμε τελικά. Δεν βοηθούν όλες οι συμβουλές που διαβάζουμε, όμως υπάρχουν και μερικά τιπς πραγματικά δοκιμασμένα που μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μόνες μας ένα όμορφο και κομψό χτένισμα.

Τα πιο σημαντικό είναι ότι όλα μπορούμε στην πραγματικότητα να τα πετύχουμε με ένα μόνο εργαλείο και δεν είναι το πιστολάκι.

Μιλάμε για την βούρτσα μαλλιών και συγκεκριμένα την στρογγυλή.

Aν ξέρετε πως να την χρησιμοποιήσετε μπορεί να αποδειχτεί ένα αληθινά μαγικό εργαλείο που στα χέρια σας θα κάνει θαύματα. Για όσες την χρησιμοποιούν καθημερινά αλλά η μάχη μοιάζει χαμένη, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη ζωή σας ή τουλάχιστον την έκβαση του hair game.

Έχουμε όλα τα tip για το βούρτσισμα των μαλλιών που δεν γνώριζες και μπορούν πραγματικά να σου χαρίσουν ένα κομψό και όμορφο λουκ κάθε πρωί που ετοιμάζεσαι.

1 Μην την χρησιμοποιείτε μέχρι τα μαλλιά σας να είναι σχεδόν στεγνά

Το styling των μαλλιών γίνεται πολύ πιο εύκολο και αφού μπορείτε να διαχειριστείτε τα μαλλιά καλύτερα όταν είναι στεγνά. Επιπλέον με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο.

2 Ξεκινήστε με την σωστή βούρτσα μαλλιών
Ανάλογα το μήκος των μαλλιών σας, το πιθανότερο είναι πως χρειάζεστε μια μεσαία, στρογγυλή βούρτσα. Οι σταθερές τρίχες από χοίρο αλλά και εκείνες από ναύλον είναι ιδανικές για να περιποιηθούν τα μαλλιά χωρίς να τα τραυματίσουν ενώ μια ξύλινη λαβή είναι ανθεκτική και πολύ πρακτική.

3 Αν χρειαζεστε μια μόνο συμβουλή ας είναι αυτή
Όταν χρησιμοποιείτε την στρογγυλή βούρτσα είναι σημαντικό να δουλεύετε με μικρές τούφες που τυλίγονται γύρω από την βούρτσα μία μία. Ο τρόπος που θα τυλίξετε τα μαλλιά σας στην στρογγυλή βούρτσα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι όταν τα χτενίζετε με το πιστολάκι.
Εάν τυλίγετε την κάθε τούφα περισσότερες από μία φορές, το πιο πιθανό είναι πως η βούρτσα θα μπλέξει στα μαλλιά σας, ενώ τυλίγοντας μόνο τα μισά μαλλιά θα οδηγήσει σε κυρτά προς τα μέσα ή έξω μαλλιά και όχι στο χαλαρό κύμα που στοχεύετε.
Το τύλιγμα κάθε τούφας μαλλιών πάνω στην στρογγυλή βούρτσα μία φορά (1 περιστροφή) είναι ένα πολύ έξυπνο και απλό κόλπο που είναι όμως ικανό να αλλάξει την καθημερινότητα σας και φυσικά την εικόνα των μαλλιών σας. Δοκιμάστε το και θα δείτε την ρουτίνα ομορφιάς σας να γίνεται πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Με αυτό τα μαλλιά σας θα δείχνουν σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο.

 

Πηγή: bovary