Τα ΣΥΝΚΑ Κρήτης με σημαντικές προσφορές για τις γιορτές του Πάσχα

  • Τετάρτη, 4 Απρίλιος 2018 21:26
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη


Και αυτό το Πάσχα τα Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝΚΑ Κρήτης, υποδέχονται τους καταναλωτές και προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από τοπικά και άλλα προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα και όπως πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Στα καταστήματα του ΣΥΝΚΑ οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ντόπια αμνοερίφια σε πολύ χαμηλές τιμές. Στα 5,59 ευρώ το κιλό το αρνί και στα 6,09 ευρώ το κιλό το κατσίκι. Όλα σφαγμένα στο σφαγείο Χανίων που το λειτουργεί ο συνεταιρισμός κτηνοτρόφων.


Περισσότερα από 7000 ντόπια αμνοερίφια, θα διαθέσει ο Συνεταιρισμός στους καταναλωτές φέτος το Πάσχα, στηρίζοντας έμπρακτα τους ντόπιους παραγωγούς.
Ακόμη στα ψυγεία των καταστημάτων ΣΥΝΚΑ περιμένει τους καταναλωτές μία ποικιλία από τυριά και γαλακτοκομικά προϊόντα, με έμφαση στα κρητικά τυριά με τη μοναδική γεύση και ποιότητα.
Στο μανάβικο μπορούν να αγοράσουν ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά πρώτης ποιότητας.
Μπορούν να βρουν ακόμη τα δικά μας τοπικά αναψυκτικά με τη μοναδική τους γεύση.
Φυσικά για τα μικρά παιδιά, τα ΣΥΝΚΑ διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία από λαμπάδες, παιχνίδια και σοκολατένια πασχαλινά αυγά. Μεγάλες προσφορές επίσης  σε όλα τα προϊόντα περιμένουν και φέτος τους καταναλωτές.
Γιατί το Πάσχα στα ΣΥΝΚΑ είναι πάντα ξεχωριστό.

Ψυχή του συνεταιρισμού είναι ο πρόεδρός του Απόστολος Αλεξάκης, ο οποίος

το πρωί της Τετάρτης  στη  ραδιοφωνική εκπομπή "Φέρτε Καφέ" του Παντελή Γιαϊτση και του Δημήτρη Σκουλούδη ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχία ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα... "βέλη" του στις πολυεθνικές εταιρίες που στέλνουν τα χρήματα... στο εξωτερικό ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την αναγκαιότητα των Κρητικών και όχι μόνο να στηρίζουν τις ντόπιες επιχειρήσεις. 
Ο πρόεδρος όπως κάθε χρόνο φροντίζει ώστε να υπάρχει στον συνεταιρισμό το ποιοτικότερο, το φθηνότερο και το ΔΙΚΟ ΜΑΣ προϊον. Ο Απόστολος Αλεξάκης έχει καταφέρει να κάνει τα SUPER MARKET SYNKA τόσο ανταγωνιστικά στην Ελλάδα ώστε να μπορεί να προσφέρει σε όλους τους πελάτες τιμές και προσφορές καλύτερες από τις ξένες πολυεθνικές εταιρίες. Αυτό που τονίζει ο πρόεδρος του SYNKA είναι ότι τα χρήματα ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ στο τόπο μας, επιστρέφουν στην τοπική αγορά. Χιλιάδες εργαζόμενοι στηρίζουν το οικογενειακό τους εισόδημα έμμεσα ή άμεσα με τα SYNKA. Tα SYNKA είναι η δική σας οικογένεια.