Παγκρήτιος διαγωνισμός μαντινάδας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κορφών

  • Τετάρτη, 4 Απρίλιος 2018 08:35
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πολιτισμός

Παγκρήτιο διαγωνισμό μαντινάδας που πρέπει   να περιέχει τη λέξη «ξόμπλι ή ξόμπλια», οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου διαμονής. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν μία (1) αδημοσίευτη μαντινάδα. Είναι αυτονόητο  ότι η μαντινάδα που θα σταλεί  θα πρέπει να είναι  γραμμένη στην κρητική ντοπιολαλιά, δεκαπεντασύλλαβη, ομοιοκατάληκτη, με αυτοτελές νόημα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΩΝ: Μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

είτε με e-mail: μία (1) μαντινάδα, στο: politistikoskorfes @gmail.com, μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο). Επιβεβαίωση παραλαβής της μαντινάδας, Γιώργος Κουτάντος κινητό: 6946 672254

είτε ταχυδρομικώς: μία (1) μαντινάδα, σε ένα αντίγραφο, μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο) στη διεύθυνση: Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών Δήμου Μαλεβιζίου Τ.Κ. 71500 – Ταχυδρομική Θυρίδα: 406 για τον Διαγωνισμό Μαντινάδας. Επιβεβαίωση παραλαβής της μαντινάδας, Κωστής Φαραζάκης κινητό: 6946 673422. Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των μαντινάδων ταχυδρομικώς   (σφραγίδα ταχυδρομείου) Δευτέρα 30 Απριλίου    και με e-mail έως 23:59 την ίδια ημερομηνία.

Κάθε συμμετοχή θα παίρνει ένα κωδικό και θα αποστέλλεται στην κριτική επιτροπή για το αδιάβλητο του διαγωνισμού. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από  διακεκριμένους στιχουργούς, που τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν, τη βραδιά της απονομής των βραβείων. Στις τρεις (3) μαντινάδες που θα συγκεντρώσουν την πιο υψηλή βαθμολογία θα δοθούν βραβεία, έπαινοι και αναμνηστικά δώρα.

Η “Γιορτή Μαντινάδας” και η απονομή των βραβείων θα γίνει την παραμονή της Αγίας Τριάδας, Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις Κορφές Μαλεβιζίου.

Την κρητική βραδιά θα πλαισιώνει το συγκρότημα των Λευτέρη & Μανούσου Καλλέργη. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μαλεβιζίου και της Τοπικής Κοινότητας Κορφών.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κινητό: 6946 672254

Site: www.pskorfes.gr

e-mail:politistikoskorfes@gmail.com

Αφηστε καποιο σχολιο