Τα πιο συχνά ψέματα που λέει κάθε ζώδιο – Τι κρύβει

  • Τρίτη, 3 Απρίλιος 2018 15:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Όλοι λένε ψέματα. Ακόμη κι αν προσπαθείτε να είστε απόλυτα ειλικρινείς και πάλι ψεύδεστε ανάλογα τις περιπτώσεις. Βέβαια, πολλές φορές το κάνετε γιατί δεν θέλετε να βλάψετε τα συναισθήματα κάποιου ή δε θέλετε πολλά δράματα γύρω σας.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που νιώθουν πολύ άνετα με το ψέμα και μπορείς εύκολα να τους εντοπίσεις χρησιμοποιώντας την αστρολογία ή το ζώδιό τους. Τα ψέματα τους βγαίνουν τόσο πειστικά που ακόμη και οι ίδιοι αρχίζουν να πιστεύουν το δικό τους ψέμα.

Τα ψέματα μπορούν να γίνουν ανεξέλεγκτα. Δεν είναι περίεργο το γεγονός πως κάθε ζώδιο έχει ένα συγκεκριμένο ψέμα που χρησιμοποιεί για να εκτρέψει τις δικές του ανασφάλειες.

Κριός: «Το μελέτησα διεξοδικά και το σκέφτηκα πολύ προτού το κάνω»

Ο Κριός είναι γνωστό πως είναι ένα άτομο σκληρό, επικίνδυνο, παρορμητικό και απερίσκεπτο. Αν βάλουν στο μυαλό τους να κάνουν κάτι, τείνουν να ενεργούν πρώτα και να το σκέφτονται μετά. Η έρευνα και η λεπτομερής εξέταση του προβλήματος θα απαιτούσε πολύ χρόνο και θα μπορούσε να πάρει μέρος της διασκέδασης από αυτό.

Ταύρος: «Αν θέλεις να βγεις με άλλους, δεν με πειράζει»

Οι Ταύροι τείνουν να είναι ζηλιάρηδες και κτητικοί. Εάν είναι σε σχέση με κάποιον, δε θα τους άρεσε ο σύντροφός τους να βγαίνει με κάποιον άλλο.

Δίδυμοι: «Δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω»

Οι Δίδυμοι έχουν πάντα ένα ακόμη επιχείρημα να προσθέσουν. Λατρεύουν την επικοινωνία και δεν μπορούν ούτε λεπτό να μείνουν σιωπηλοί ή να κρατήσουν τις σκέψεις τους αλλά και τις απόψεις τους για τον εαυτό τους.

Καρκίνος: «Όχι, όλα καλά. Δεν με πλήγωσες»

Οι Καρκίνοι είναι γνωστό πως δεν είναι χοντρόπετσοι. Αν νομίζετε ότι τους στενοχωρήσατε, μάλλον το κάνατε. Αν νομίζετε ότι δεν τους στενοχωρήσατε, και πάλι το κάνατε.

Λέων: «Αυτό που βλέπεις σε μένα, αυτό είμαι»

Ο Λέων σίγουρα θέλει να δείξει τον καλύτερο του εαυτό στον κόσμο, αλλά όταν είναι μόνος, μπορεί να έχει μερικές σκοτεινές στιγμές, όπως και όλοι μας. Μπορεί να φαίνεται ότι πάντα έχει αυτοπεποίθηση, αλλά έχουν την ανασφάλεια και την ανάγκη για επιβεβαίωση όπως όλοι οι άλλοι.

Παρθένος: «Δεν έχω διαβάσει καθόλου, θα αποτύχω στο τεστ»

Οι Παρθένοι θέλουν να έχουν όλες τις απαντήσεις ανά πάσα στιγμή. Όχι μόνο μελετούν, αλλά κάνουν και έξτρα έρευνα και δίνουν προσοχή στο μάθημα. Είναι σπάνιο για έναν Παρθένο να αποτύχει σε όλα.

Ζυγός: «Ήσουν υπέροχος»

Οι Ζυγοί είναι οι διπλωμάτες του ζωδιακού κύκλου και θα προτιμούσαν να πουν ένα μικρό ψέμα από το να βλάψουν τα συναισθήματα κάποιου. Θα σας λένε πάντα ότι ήσασταν φανταστικοί, ακόμη κι αν δεν ήσασταν. Είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτούς να σας δώσουν μια εποικοδομητική κριτική αν δεν τους υποσχεθείτε ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε.

Σκορπιός: «Δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε συγχωρώ»

Στον Σκορπιό δεν αρέσουν τα ψέματα, έτσι αν σας πιάσουν να του λέτε ένα ψέμα, είναι γι’ αυτούς ένα πολύ μεγάλο θέμα και θα χρειαστούν καιρό για να σας συγχωρήσουν. Δεν είναι από τα άτομα που θα το αφήσουν να περάσει. Αν τους τσατίσετε, είτε θα σας επιτεθούν είτε θα πρέπει να τους δείξετε πόσο πραγματικά λυπόσαστε που τους είπατε ψέματα.

Τοξότης: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα»

Ο Τοξότης τείνει να υπερβάλλει παρά να ψεύδεται, και μπορεί να λένε στους ανθρώπους αυτά που θέλουν να ακούσουν. Ένας Τοξότης μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλά μόνος του και ακόμη κι αν είναι πολύ ερωτευμένος και σε μια αφοσιωμένη σχέση, θα μπορέσει να μαζέψει τα κομμάτια του και να συνεχίσει τη ζωή του.

Αιγόκερως: «Ξέρω πως να χαλαρώνω και να ηρεμώ»

Οι Αιγόκεροι είναι οι μεγαλύτεροι εργάτες του ζωδιακού κύκλου. Δουλεύουν συνεχώς ακόμη κι αν αυτό δε φαίνεται. Μπορεί να χαλαρώνουν σε μια παραλία στη Χαβάη, αλλά το μυαλό τους συνεχίζει να κάνει υπερωρίες.

Υδροχόος: «Θέλω να μάθω τι αισθάνεσαι»

Ο Υδροχόος δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το πώς νιώθετε και θα προτιμήσουν να κρατήσουν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους. Ενδιαφέρονται περισσότερο να ακούσουν από εσάς τι σκέφτεστε. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και οι χωρισμοί δεν είναι στη λίστα των αγαπημένων του Υδροχόου.

Ιχθύες: «Άκουσα κάθε λέξη από όσα μου είπες»

Οι Ιχθύες προτιμούν να περνούν το χρόνο τους στον φανταστικό τους κόσμο και δεν έχουν και το μεγαλύτερο ακροατήριο. Προτιμούν να ζουν στο δικό τους δημιουργικό χώρο. Μην ανησυχείτε, ανά διαστήματα θα σας ακούσουν και θα πάρουν την ουσία όσων λέτε. Απλώς δε θα μπορούν να επαναλάβουν κάθε λέξη σας.

iefimerida.gr

Αφηστε καποιο σχολιο