Τέλεια πλάτη σε 10 μόνο λεπτά

Η εποχή του μπικίνι πλησιάζει και οφείλεις να παραδεχτείς πως αν και όλο τον χειμώνα φρόντισες να γυμνάσεις πόδια και κοιλίτσα, άφησες παραπονεμένο ένα άλλο, εξίσου «δύσκολο» σημείο του κορμιού σου. 

Ο λόγος για την πλάτη σου. Πρόκειται για σημείο – κλειδί στην εμφάνισή σου με μαγιό, μιας και το αγαπημένο σου μπικίνι δένει ακριβώς εκεί. Πόσες φορές δεν έχεις παραπονεθεί πως… βαρέθηκες να σε «κόβει» προκαλώντας την αίσθηση της «δίπλας» που όλες απεχθανόμαστε; 

Ώρα να δράσεις λοιπόν. Από την τέλεια πλάτη απέχεις μόνο 10 λεπτά. Τόσο θα χρειαστείς ημερησίως για το workout αυτό που υπόσχεται να γυμνάσει τη συγκεκριμένη περιοχή εξασφαλίζοντας σου την άψογη καλοκαιρινή εικόνα που τόσο επιθυμείς. 

Η personal trainer Rebecca – Louise με τους φανατικούς subscribers στο YouTube σου δείχνει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο θα τα καταφέρεις σε ένα βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 4,5 εκατομμύρια προβολές. 

Ακολουθώντας βήμα – βήμα τις συμβουλές της θα γυμνάσεις την κάτω και την πάνω περιοχή της πλάτης, εξαφανίζοντας τη χαλάρωση και ενισχύοντας τους μύες σου που θα σε ανταμείψουν τους μήνες που έρχονται. 

Προλαβαίνεις να αποκτήσεις την πλάτη που ζηλεύεις στις αγαπημένες σου celebrities. 

Ώρα για γυμναστική!

 

Πηγή: limeandlife

Αφηστε καποιο σχολιο