Το παραδοσιακό παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής στις Βουκολιές οργανώνεται και φέτος

  • Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 19:01
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Τόπος συνάντησης αλλά και αγορών, το παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής στην πλατεία των Βουκολιών αποτελεί μια παράδοση που συνεχίζεται για περισσότερο από 160 χρόνια. Πασχαλινές αγορές από τους δεκάδες υπαίθριους εμπόρους, σαρακοστιανοί μεζέδες στα γραφικά καφενεδάκια της πλατείας, σε συνδυασμό με το αντάμωμα φίλων και γνωστών, συνθέτουν χρόνια τώρα το πολύχρωμο μωσαϊκό του παζαριού.

Ο Δήμος Πλατανιά καλεί τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη που διεξάγεται την 06-04-2018,  να καταθέσουν αίτηση στο Δημοτικό Κατάστημα Βουκολιών έως την  Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και οι προς χρήση χώροι της εμποροπανήγυρης θα είναι αναρτημένα στο Δημοτικό Κατάστημα Βουκολιών .                                                                                                                                           

Την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά μπορεί να υποβάλλει ο ενδιαφερόμενος είτε αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή μέσω Φαξ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 28243 40011  : 28243 40020

  Σας περιμένουμε τη Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου στην καθιερωμένη μας συνάντηση, στο παραδοσιακό παζάρι στην πλατεία των Βουκολιών του Δήμου Πλατανιά.