Τα πιο θηλυκά sneakers είναι της Puma και τα σχεδίασε η Selena Gomez

Η Σελένα Γκόμεζ σχεδίασε τα δικά της sneakers για την puma και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Σήμερα η τραγουδίστρια αποκάλυψε την πρώτη της συνεργασία ωςπρέσβειρα του brand Puma.

Το κομψό, ασπρόμαυρο στιλ παπουτσιού γνωστό ως Phenom Lux, έρχεται με χρυσές λεπτομέρειες και αποσπώμενο βραχιόλι αστραγάλου.

Το ανανεωμένο μοντέλο πλέον φοριέται και με το κατάλληλο ζευγάρι νέες κάλτσες της Puma, οι οποίες είναι γεμάτες από διαφάνειες. Για αυτές συγκεκριμένα η διάσημη σταρ αποκάλυψε το όραμα της «Έχω φορέσει με τα παπούτσια μου μερικές fun κάλτσες και με κάνει να αισθάνομαι λίγο πιο θηλυκή», «Μου πήρε πολύ χρόνο να δημιουργήσω ένα ζευγάρι κάλτσες που θα είναι άνετες, chic και fun».

H Γκόμεζ συνδύασε τα Puma της με τις ίδιες ψηλές «peacoat» κάλτσες. Τα νέα sneakers διαθέτουν διακοσμητική αλυσίδα που κάνουν την 25χρονη ποπ τραγουδίστρια να αισθάνεται θηλυκή και cool, ενώ είναι το στοιχείο εκείνο που χαρίζει λάμψη.

Η ίδια τα έχει φορέσει ήδη και εκτός γυμναστηρίου και οι εκατομμύρια θαυμαστές της έχουν ξετρελαθεί με το νέο μοντέλο που σχεδίασε για την Puma.

 

 

Τα λευκά δερμάτινα πάνινα παπούτσια είναι απίστευτα μίνιμαλ και κομψά ενώ έχουν δυναμικό σχεδιασμό.

Εκτός από εντυπωσιακά και πολύ στιλάτα θα ενισχύσουν την απόδοσή σας, αφού είναι κατασκευασμένα με τεχνολογία foam.

Όμως έχουμε ακόμα καλύτερα νέα. Η συνεργασία γίνεται για καλό σκοπό.

Η Σελένα Γκόμεζ έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τον Lupus, το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει και εξ' αιτίας του οποίου, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού πέρυσι. Έτσι, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των παπουτσιών και των καλτσών θα ενισχύσουν τη Lupus Research Alliance, μια οργάνωση που εργάζεται για την καταπολέμηση και τη θεραπεία της νόσου.

«Είμαι υπερήφανη που συνεργάστηκα με την Puma βοηθώντας άλλες ζωές και στρέφοντας την προσοχή σε ένα σκοπό που είναι πολύ σημαντικός για μένα προσωπικά».

Η Puma έχει δεσμευτεί ότι 100.000 δολάρια από τις πωλήσεις της συνεργασίας θα πάνε προς το μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Για αυτό λοιπόν, εκτός από το γεγονός πως ταιριάζουν με όλα και είναι hot τάση, έχεις έναν ακόμα πολύ σημαντικό λόγο να τα αποκτήσεις.

Τα νέα Phenom Lux θα κυκλοφορήσουν στις 6 Απριλίου στα καταστήματα Puma και online στο puma.com

 

Πηγή: bovary