Ποιο ελληνικό προϊόν καταναλώνει με μανία η Kayla Itsines;

Η Αυστραλή επιχειρηματίας που ασχολείται με τη γυμναστική και τη διατροφή, Kayla Itsines, έχει καταφέρει πολλά μέσα στα χρόνια που δραστηριοποιείται στο τομέα της υγείας και της διατροφής. Από την ηλικία των δεκαοκτώ που ξεκίνησε έχει ιδρύσει τη δική της επιχείρηση, έχει περίπου εννέα εκατομμύρια followers στο Instagram και δραστηριοποιείται για πάνω από δέκα χρόνια ως personal trainer. Επίσης, έχει καταφέρει να γράψει και να εκδώσει δύο βιβλία με διατροφικά μυστικά.

Είναι γεγονός ότι η Kayla προσέχει πολύ τη διατροφή της και το σώμα της γενικότερα. Συνεπώς, το διαιτολόγιό της είναι προσεγμένο και ισορροπημένο. Όπως έχει αναφέρει η ίδια έχει αδυναμία σε ορισμένες τροφές τις οποίες προτιμάει όλες τις εποχές του χρόνου. Η έκπληξη είναι ότι ανάμεσα σ’ αυτές κρύβεται κι ένα ελληνικό προϊόν.

Αυτές είναι οι 4 αγαπημένες τροφές της Kayla Itsines:

1. Μάνγκο: Σε χυμό κάθε πρωί ή ως συστατικό σε σάλτσα την οποία σερβίρει με ψητό ψάρι ή κοτόπουλο.

2. Αυγά: Για πρωινό είναι το αγαπημένο της. Ομελέτα, βραστά ή συνοδευμένα με ψημένο ψωμί του τοστ. Τα αυγά έχουν πολλές πρωτεΐνες που βοηθούν πολύ στη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

3. Κοτόπουλο: Της αρέσει το ψητό κοτόπουλο. Συνδυάζεται σχεδόν με όλες τις τροφές και σερβίρεται με ψητά ή βραστά λαχανικά αλλά και με σαλάτες.

4. Ελληνικό γιαούρτι: Το γιαούρτι είναι η νούμερο ένα τροφή που υπάρχει πάντα στο ψυγείο της. Λατρεύει να το τρώει με φρούτα καθώς είναι υγιεινό σνακ. Όπως γράφει η ίδια το γιαούρτι μπορείς να το φας με pancakes ή να το αναμείξεις με άλλες τροφές και να το πιεις σε smoothies. Συγκεκριμένα, το ελληνικό γιαούρτι έχει και τα εννιά απαραίτητα αμινοξέα γι’αυτό είναι η καλύτερη επιλογή για την πρόσληψη της απαραίτητης ποσότητας πρωτεΐνης.

 

Πηγή: savoirville