Δεύτερη μέρα για το Συνέδριο Κυκλικής Οικονομίας του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

  • Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 09:27
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Αμείωτο αναμένεται να παραμείνει το ενδιαφέρον και την δεύτερη μέρα των εργασιών του Συνεδρίου με θέμα «Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων - Πορεία προς την Κυκλική Οικονομία», που διοργανώνει ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.) στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου.

 

Την πρώτη μέρα των εργασιών του Συνεδρίου, την Πέμπτη 29 Μαρτίου, όπου παρουσιάστηκαν οι πρώτες εισηγήσεις, οι ομιλητές κατάφεραν να κεντρίσουν στον απόλυτο βαθμό το ενδιαφέρον του κοινού με τις τοποθετήσεις τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η αίθουσα της Πειραματικής Σκηνής του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου, άδειασε περίπου 2 ώρες αργότερα απ’ ό,τι ήταν προγραμματισμένο!

 

Δήλωση Προέδρου Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χ. Μαμουλάκη

Η πρώτη ημέρα δικαίωσε τις προσδοκίες μας. Είμαι βέβαιος πως και σήμερα Παρασκευή, οι συμμετέχοντες θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εισηγήσεις και όλοι θα αποκτήσουμε σημαντικές γνώσεις, θα ακούσουμε ενδιαφέρουσες απόψεις και θα ανταλλάξουμε γνώμες, ιδέες και προτάσεις που θα είναι προς όφελος της κοινωνίας μας. Προσκαλώ λοιπόν τους συμπολίτες μας που έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση, να έρθουν στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου και από τις 10 το πρωί, να συμμετάσχουν ενεργά στις εργασίες μας.