Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου

  • Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 07:44
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα προσπαθείς να εκτιμήσεις προσεκτικά όλα τα ζητήματα και θέματα, αλλά οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση, διότι ο κόσμος γύρω σου μπορεί να σε παρεξηγήσει, θεωρώντας ότι εμμένεις υπερβολικά στη λεπτομέρεια. Ελάχιστοι θα καταλάβουν ότι αυτό προέρχεται από την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι ανθρώπους και καταστάσεις σε δύσκολες περιπτώσεις, εκεί όπου οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Κριέ μου, να ανακυκλώνεις παλιά γεγονότα. Αυτό σταματάει την πορεία που έχει στο νου του το ταίρι σου για τη σχέση σας και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως σήμερα θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα και να παρασύρεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αρκετό άγχος θα σε χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα, Ταύρε μου. Πολλές οι υποχρεώσεις και δε θα είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Μπορείς από σήμερα, Δίδυμε, να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που έφερναν πίσω την πορεία των σχεδίων σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις – αργά, αλλά σταθερά – στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμέ μου, μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει με ποιον τρόπο εσύ βλέπεις μερικά πράγματα στη σχέση σας, επειδή ακόμη δεν του έχεις πει τι είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου, θα έχεις πολύ άγχος και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι πάντως καλή για αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα, αφού οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αρχίζει μια ημέρα, Καρκίνε, που θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται κι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Καρκίνε μου, να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου, αφού κι εκείνο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένο από άλλες καταστάσεις που αντιμετωπίζει. Φρόντισε να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Καρκίνε. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να λύσεις θέματα, που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου σήμερα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αυτή την περίοδο, Λέων, προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Δεν πρόκειται να πάθεις κάποιο κακό – απεναντίας, βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα, προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Λέων μου, που σε αγχώνουν αρκετά. Σε βεβαιώνω, ότι έχεις όλα τα φόντα να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που θα είναι ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς για να τις υποδεχθείς. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Πρέπει να δείξεις ευελιξία, Παρθένε, για να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που φαίνεται πως θα έρθουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη της. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, Παρθένε, τι θέλεις και τι ζητάς. Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά για να πάει καλύτερα, φρόντισε όλα αυτά που θέλεις, να τα πεις και στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου, αλλά θα πρέπει να δεις, αν οι καταστάσεις είναι πραγματικά συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η μέρα, Ζυγέ μου, θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις σε διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το κλίμα στη σχέση σου, Ζυγέ, είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις ακόμη περισσότερα, για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται, είναι να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, φρόντισε σήμερα να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τις κινήσεις σου, αφού δεν είσαι σε σημείο που να μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, Σκορπιέ, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, οι οποίες προοιωνίζουν προβλήματα. Σήμερα, κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, καθώς μερικά πράγματα ίσως να μην είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις μια αναδρομή και να δεις, που ήταν η σχέση σου και τι έχεις καταφέρει εσύ και το ταίρι σου. Νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο, για να φτάσεις στην ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Σκορπιέ, για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές σήμερα, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φρόντισε, Τοξότη, από σήμερα να ξεκαθαρίσεις ό,τι σε αγχώνει. Μη μελαγχολείς βλέποντας τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις κάτι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, στη σχέση σου θα επικρατεί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα, φρόντισε να μη μιλήσεις καθόλου στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στη δουλειά σου, Τοξότη, να τα πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία σήμερα, αλλά και μεγάλη όρεξη, για να αλλάξεις όλα αυτά που δε σου αρέσουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, καθώς και σε ό,τι έχει σχέση με συμβόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και μέχρι να πεις «τελειώνω», αρχίζεις πάλι το τρέξιμο για να τακτοποιήσεις άλλα θέματα. Μην τα παίρνεις όλα επάνω σου. Σίγουρα κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης στο ζώδιό σου, Αιγόκερέ μου, σε κάνει μερικές φορές να λες πράγματα στο ταίρι σου που το στεναχωρούν. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις, λοιπόν, κάποια αλλαγή και απλώς φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Υδροχόε. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα θα σε συμβούλευα, να έχεις μεγαλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό σημείο και θα εισπράξεις απόλυτη ειλικρίνεια από το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις πολύ καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε ταλαιπωρούν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πλήρη προγραμματισμό, αφού θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ μου, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και να μην κολλάς σε καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Δραστηριοποιήσου! Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να φτάσεις στους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την αγάπη και τον έρωτά σου στο ταίρι σου. Μη διστάζεις καθόλου, εκφράσου ελεύθερα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργατικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου, Ιχθύ, θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις, παρόλο που συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές γενικώς ευνοούνται.

Πηγή: oroskopos.gr