Τι προσέχουν οι άνδρες όταν δουν πρώτη φορά μια γυναίκα;

  • Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 23:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ψυχολογία

Μπαίνεις μέσα στην καφετέρια με τη φίλη σου, και νιώθεις όλα τα ανδρικά βλέμματα να πέφτουν πάνω σου. Ε μη μου πεις πως δε σ αρέσει; Αφού γι αυτό φτιάχνεσαι, ντύνεσαι και προσέχεις τον εαυτό σου. Ξέρω ξέρω, όλες για τον εαυτό τους το κάνουν  για να νιώσουν όμορφα, αλλά ελάτε τώρα δε μας κολακεύει να νιώθουμε τα ανδρικά βλέμματα να μας θαυμάζουν; Τι βλέπουν όμως οι άνδρες αρχικά στις γυναίκες και που...πέφτει το μάτι τους; Λοιπόν εδώ θα τα μάθετε όλα.

Πρώτα από όλα οι άνδρες κοιτάζουν το γενικό σύνολο. Τη σιλουέτα. Είναι αρμονική; εντυπωσιάζει σε σχήμα και σε...περίγραμμα; Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που φτάνει στο μυαλό τους. Μετά κοιτάζουν πρόσωπο και...οπίσθια. Ναι με την ίδια συχνότητα και αναλογία. Ένα φωτεινό, αρμονικό πρόσωπο με χαρούμενη και όχι κατσούφικη όψη, προσελκύει τα ανδρικά βλέμματα. Όσο για τα οπίσθια, ε να έχουν τις καμπύλες τους και να δείχνουν αρμονικά με το υπόλοιπο σώμα. Οπωσδήποτε το βλέμμα πέφτει μετά που αλλού, στο στήθος. Μετρούν το μέγεθος, τη συμμετρία, τη σχέση του με το υπόλοιπο σώμα. Προσελκύονται επίσης από το σχήμα του στόματος και τα χείλη και βέβαια από το σχήματων π[οδιών και τις γάμπες με τη σειρά αυτή.

Οι ανδρες εντάσσουν τα μαλιά συνήθως στη γενική εικόνα, αν ταιριάζουν ή όχι. Επίσης κοιτάζουν το ντύσιμο, να είναι επιμελημένο όχι άντε έριξα κάτι πάνω μου και βγήκα...Συνήθως δεν δίνουν αρχικά προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως νύχια, φρύδια, βλεφαρίδες κλπ. Εκεί εστιάζουν όταν ε΄χουν εγκρίνει τη...γενική εικόνα.

Α επίσης οι άνδρες επηρεάζονται και από το πως μιλάτε. Αν η γυναίκα μιλάει σαν...νταλικέρης, ε δεν είναι και πολύ ελκυστικό. Αν από την άλλη πάλι μιλάει σαν να παίζει με την μπάρμπι, ούτε και αυτό αρέσει. Ευγεένια και αξιοπρέπεια οπωσδήποτε χαμόγελο, και οδρόμος για την καρδιά τους και ανοικτός είναι και εύκολος!