Τα δύο πράγματα που ψάχνουν στο σεξ όσοι είναι single

Πριν αρχίσεις να έχεις σωματική οικειότητα με τον σύντροφό σου, είναι λογικό να αναρωτηθείς αν η ερωτική επαφή θα είναι καλή και ευχάριστη και για τους δύο. Με λίγα λόγια, αν θα είναι όπως θέλεις και όπως το έχεις ονειρευτεί.

Μια έρευνα του «Singles in America» Μαρτίου θα σε κάνει να χαλαρώσεις με το όλο θέμα.

Ρώτησαν 5.500 ελεύθερους από όλα τα ηλιακά γκρουπ, τις εθνικότητες και τα εισοδήματα στις ΗΠΑ και βρήκαν ότι το 83% από τους αδέσμευτους, θέλουν να έχουν έναν ενθουσιώδη σύντροφο που τους νοιάζεται, με αυτά τα δύο να είναι οι κορυφαίοι παράγοντες του καλού σεξ.

Προφανώς, ο οργασμός είναι πολύ σημαντικός, ωστόσο, κατατάχθηκε πιο κάτω από το να είναι ο σύντροφος καλός στην επικοινωνία και να φιλάει ωραία. Όπως φαίνεται, οι περισσότεροι προτιμούν να έχουν ερωτική επαφή με κάποιον που είναι καλός άνθρωπος, παρά να έχουν οργασμούς.

Φυσικά, η έρευνα κάλυψε και την καλή αλλά και την κακή πλευρά. Βρήκε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που οι singles δεν προτιμούν στο κρεβάτι, όπως η κουβέντα, η έλλειψη πάθους, η ακινησία, τα άσχημα φιλιά και το να μην λένε «σ’αγαπώ» (όταν υπάρχει σοβαρή σχέση φυσικά).

Η πλειοψηφία των αδέσμευτων πιστεύει ότι το σεξ γίνεται καλύτερο μετά από μερικές φορές με τον ίδιο άνθρωπο ενώ δεν πρέπει να αγχωνόμαστε αν την πρώτη φορά δεν είναι όπως θα θέλαμε.

Όσον αφορά στα one-night stands, το 30% των ανδρών είπε ότι είναι το καλύτερο είδος σεξ ενώ μόνο το 15% των γυναικών πιστεύει το ίδιο. Αντίθετα, το 19% και των δύο φύλων το θεωρεί το χειρότερο είδος. Οι άνδρες είναι τρεις φορές πιο πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με one-night stand. Οι millennials είναι 48% πιο πιθανό να κοιμηθούν με κάποιον αμέσως, αν νιώσουν ότι υπάρχει «connection».

Τέλος, όλοι συμφωνούν ότι το σεξ πρέπει να είναι κάτι που απολαμβάνουν και οι δύο. Αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το να είσαι δοτικός και ενθουσιώδης στο κρεβάτι είναι τα top στοιχεία που κάνουν το σεξ ευχάριστο και αξεπέραστο.

bovary.gr