Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου

  • Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 07:36
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η μέρα μπορεί να φαίνεται ήρεμη αλλά η λήξη της θα είναι μία έκπληξη! Ερωτικές και οικονομικές απρόσμενα και ανέλπιστα θετικές εξελίξεις θα έχουν Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου!

Διάλεξε το ζώδιο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Τα προβλήματα που είχες τόσο καιρό, Κριέ, θα ξεκινήσουν να λύνονται και θα αρχίσεις να τρέφεις ελπίδες για καινούργια εξελίξεις, που θα έρθουν στο άμεσο μέλλον. Θα πρέπει όμως να στηριχτείς αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις, κι όχι σε τρίτους, που πιθανόν να σε φέρουν αντιμέτωπο με στασιμότητα, προερχόμενη από τον ανάδρομο Ερμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη φορτίζεις σήμερα το ταίρι σου, Κριέ, με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις από άλλους τομείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι αυτή την περίοδο η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα αποφασίσεις να προχωρήσεις σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν να αυξηθούν τα έσοδά σου. Τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Θα σε συμβούλευα, Ταύρε μου, σήμερα να δείξεις διαλλακτικότητα σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα κάνουν ευτυχισμένους εσένα και τους άλλους. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να υλοποιήσεις σχέδια, που έχεις ξεκινήσει από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς από σήμερα, Ταύρε, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, λέγοντας τις προτάσεις σου στο ταίρι σου. Σε βεβαιώνω ότι θα συμφωνήσει απόλυτα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς σήμερα να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Δίδυμέ μου, και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και κατανόηση σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, αφού θα έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμέ μου, δε θα πάει άσχημα, αρκεί να μη σε πιάσουν τα νεύρα σου με άλλα θέματα και τα βάλεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια, διαφορετικά θα γίνουν λάθος κινήσεις, που δε θα σε συμφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Καρκίνε, κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, αφού έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Οι δυνατότητές σου άλλωστε είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου αποδεικνύονται καταπληκτικές. Η επικοινωνία σου σήμερα με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητα σου, Καρκίνε, είναι αρκετά δύσκολη και με πολύ άγχος. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα, αφού η ψυχική σου κατάσταση δεν είναι καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στην δουλειά σου, Καρκίνε, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί σήμερα να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Έχεις μάθει, Λέων, να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που φαίνεται να είσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερο θετικό μάτι και να προγραμματιστείς καλύτερα, ώστε να έχεις τις θετικότερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, μην πιέσεις καταστάσεις που μπορεί να φέρουν το ταίρι σου σε δύσκολη θέση. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους και θα δεις, ότι όλα θα είναι θετικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Λέων, θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να κατασταλάξεις στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, καλό είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, Παρθένε, που θα πρέπει να αρπάξεις, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις με πολλά θέματα, που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Παρθένε, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου, διότι μπορεί να προκύψουν προβλήματα και λογομαχίες με το ταίρι σου, χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε αγορές και περιττά έξοδα, διότι θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να προβείς σε ορισμένες πρωτότυπες ενέργειες απέναντι σε θέματα που σε κουράζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, με τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να ξεχειλίζουν. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, σίγουρα θα κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Κι αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στη δουλειά σου σήμερα, Ζυγέ, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που ίσως έχουν γίνει στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις, που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οργάνωσε τη μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, Σκορπιέ, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, από σήμερα ξεμπλέκουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Σκορπιέ, να εκφραστείς άνετα στο ταίρι σου και να του πεις για όλα αυτά που θα ήθελες, ώστε να νιώσεις ακόμη καλύτερα μέσα στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, πρέπει σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα, που ίσως προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Προχώρησε στην υλοποίηση των σχεδίων σου, όσο κι αν σου φαίνεται κουραστικό. Να θυμάσαι, ότι αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Τοξότη, σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα, που φαίνεται πως σκέφτεσαι και σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα γίνουν συζητήσεις για κάποιες αλλαγές, που φαίνεται να προκύπτουν. Θα τα καταφέρεις μια χαρά πάντως σε όλα. Στα οικονομικά σου, η μέρα είναι ευνοϊκή για χρηματικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, Αιγόκερέ μου, μείνε μακριά τους, αφού το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερο θετικό πνεύμα και η επιτυχία δε θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα σου έκανε καλό ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης στο ζώδιό σου, Αιγόκερέ μου, θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Αιγόκερε, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, μην κινηθείς παρορμητικά, διότι κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητά σου είναι αυξημένη, Υδροχόε μου. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και αυτή την περίοδο μην κλείσεις συμφωνίες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ μου, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά, απόφυγε να ασχοληθείς με συζητήσεις, που δεν οδηγούν κάπου, παρά μόνο σε εντάσεις. Δε σε συμφέρει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, είναι σε καλά επίπεδα και θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με το όνομά τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ιχθύ, πηγαίνει αρκετά καλά και θα σου παρουσιάσουν ιδέες για κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πάντως πολύ καλά, πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων. Θα σου κάνουν σήμερα προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.

Πηγή: oroskopos.gr