Η λύση βρίσκεται σε αυτή τη σπιτική μάσκα: λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά

Οι βαφές μαλλιών, η συχνή χρήση της πρέσας για ίσια χτενίσματα, του ψαλιδιού για μπούκλες και το πιστολάκι έχουν ως...
αποτέλεσμα να καταστρέφουν την τρίχα και να αφυδατώνουν τα μαλλιά. Και όπως είναι γνωστό, τα ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά δε μακραίνουν γρήγορα, ενώ το χρώμα από τη βαφή δεν κρατάει πολύ και ξεθωριάζει αμέσως.

Τελικά, ίσως να υπάρχει λύση για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας και να γίνουν πάλι λαμπερά και υγιή. Και αυτή δεν είναι άλλη από μια φυσική μάσκα μαλλιών. Μία λύση τόσο οικονομική σε σχέση με τις μάσκες του εμπορίου, αφού γίνεται με υλικά, που σίγουρα έχετε στην κουζίνα σας.

Χρησιμοποιώντας αρκετά συχνά αυτή τη σπιτική μάσκα μαλλιών, θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Τα μαλλιά σας θα αρχίζουν να δυναμώνουν σιγά σιγά και να αποκτούν πάλι τη χαμένη τους λάμψη.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε σε ίσες ποσότητες:

Γάλα
Μέλι
Λάδι

Η ποσότητα που θα φτιάξετε εξαρτάται από το μήκος των μαλλιών σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο ή ακόμα καλύτερα δαφνέλαιο, το οποίο είναι ιδανικό για τα μαλλιά και μπορείτε να το προμηθευτείτε από το φαρμακείο της γειτονιάς σας. Εάν είστε ξανθιά, να ξέρετε πως το δαφνέλαιο έχει την τάση να σκουραίνει τα μαλλιά. Οπότε για να μη σας συμβεί αυτό, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο.

Πώς θα την φτιάξετε:

Ζεσταίνετε τα υλικά σε χαμηλή θερμοκρασία ίσα ίσα για να γίνουν χλιαρά. Εφαρμόζετε τη μάσκα μαλλιών ξεκινώντας πάντα από την ρίζα και κάνοντας μασάζ σε όλο το τριχωτό της κεφαλής. Μόλις τελειώσετε με την εφαρμογή, τοποθετήστε ένα σκουφάκι μπάνιου στα μαλλιά σας για τουλάχιστον μία ώρα. Στη συνέχεια τα λούζετε κανονικά. Μετά από ένα μήνα θα είναι εμφανής η διαφορά.

womantoc.gr