Τέλεια στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας - Τips νυφικού μακιγιάζ από τη Μαρία Μαρκογιαννάκη

  • Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 08:33
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Το μεγάλο ΝΑΙ το είπατε και τώρα πλησιάζει και η μεγάλη μέρα και θέλετε να σας βρει προετοιμασμένη και οργανωμένη για όλα! Γνωρίζετε τι νυφικό θα ράψετε, έχετε σετάρει χτένισμα και σας μένει να δέσετε όλη την εικόνα μ ένα πανέμορφο μακιγιάζ, τι χρειάζεται όμως να γνωρίζετε σαν μέλλουσα νύφη που θέλει να λάμπει;

Tης Μαρίας Μαρκογιαννάκη*

1. Κλείστε στην αισθητικό σας ραντεβού για να ενυδατώσετε, να καθαρίσετε και να κρατήσετε λαμπερό το δέρμα σας τουλάχιστον 2 μήνες πριν τον γάμο.

2. Ξεκινήστε τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ την εποχή που είναι ο γάμος σας. Αν παντρεύεστε Ιούλιο κι είναι τώρα Χριστούγεννα, καλύτερα καν τε λίγη υπομονή ακόμα, καθώς η εποχή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία και σίγουρα θα σας επηρεάσουν τα χρώματα της εποχής που βρίσκετε. Για να μην έρθει λοιπόν ο Ιούλιος και θέλετε ένα μακιγιάζ σε ροδακινί αποχρώσεις ενώ τον χειμώνα σας αρέσαν τα μπορντό, καλύτερα φροντίστε το δοκιμαστικό σας να γίνει ένα μήνα πριν τον γάμο σας για να αποφύγετε τυχόν αποκλίσεις στα γούστα.

3. Δείξτε στην αισθητικό και Makeup Artist σας φωτογραφίες με μακιγιάζ που σας αρέσουν. Αρχικά θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι αυτό που βλέπετε έχει σίγουρα υποστεί επεξεργασία και δε μπορεί ν αποδώσει το ίδιο στο πρόσωπο, όπως επίσης, το μοντέλο της φωτογραφίας, μορφολογικά διαφέρει από τον καθένα μας, αλλά μια εξειδικευμένη Bridal Makeup Artist, ξέρει να διαμορφώσει τις τεχνικές και τα χρώματα επάνω σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να σας αναδείξει.

4. Συνδυάστε το ύφος του Νυφικού φορέματος σας με το μακιγιάζ σας. Αν το φόρεμα σας είναι εκκεντρικό, ή μοντέρνο, ένα λυτό μακιγιάζ σε παλ αποχρώσεις θα αλλοιώσει την εικόνα που θέλετε να προβάλετε, αντίθετα, αν το νυφικό σας είναι σε ύφος Vintage, ένα μακιγιάζ που ακολουθεί τις τάσεις του 2018 δε θα κολακεύει καθόλου το φόρεμα σας, φροντίστε λοιπόν ν ακολουθήσετε τις συμβουλές της Makeup Artist σας και να βρείτε μαζί αποχρώσεις και τεχνικές που ταιριάζουν σ εσάς και στο ύφος του γάμου σας.

*Η Μαρία Μαρκογιαννάκη είναι Makeup Artist (mariamarkogiannaki.gr) Τηλέφωνο επικοινωνίας:  6976 234 766

 

5. Κατά τη διάρκεια της πρόβας, φορέστε άσπρα ρούχα έτσι ώστε να αποκτήσετε μία ιδέα σχετικά με το πώς φαίνεται το μακιγιάζ σας στο λευκό χρώμα.

6. Ιδανικό θα ήταν την ημέρα που έχετε δοκιμαστικό για το μακιγιάζ να έχετε ήδη κάνει κι ένα δοκιμαστικό για τα μαλλιά σας, τίποτα δεν αναδεικνύει καλύτερα στο άπειρο μάτι ένα μακιγιάζ από μια ολοκληρωμένη εικόνα πορτρέτου

7. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει η μακιγιέζ σας θα είναι επαγγελματικά, ώστε να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια στο μακιγιάζ σας. Σίγουρα κυκλοφορούν πολλά καλά εμπορικά προϊόντα που είναι άξια να βρίσκονται στο νεσεσέρ σας σαν καταναλωτής, όμως η σωστή Makeup Artist οφείλει να έχει στη βαλίτσα της μόνο εταιρίες επαγγελματικές και φυσικά μόνο αδιάβροχα προϊόντα για την νύφη!

8. Αφήστε την αισθητικό σας να σας χρησιμοποιήσει βλεφαρίδες πολλών χρήσεων αντί για την νέα μόδα των ημιμόνιμων βλεφαρίδων Γνωρίζω ότι είναι εκπληκτικές και βολικές καθώς ξυπνάτε σαν βαμμένες, αλλά δυστυχώς δεν βάφονται σωστά και την ημέρα του γάμου σας δε θέλετε καμία σκονισμένη βλεφαρίδα να φαίνεται για πάντα στις γαμήλιες φωτογραφίες σας!