Θραύση έκαναν τα γιαχνερά! - Η ξεχωριστή παρουσία του συλλόγου Αγίου Ιωάννη στο φεστιβάλ

Σε ολόκληρη την αίθουσα του φεστιβάλ Κρητικής κουζίνας “μύρισαν” το πρόβατο με τα γιαχνερά που έφτιαξαν οι μαγείρισσες του Πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Ιωάννη. Η παρουσία του συλλόγου ήταν εντυπωσιακή καθώς παρουσίασαν κι ένα πάγκο υψηλής αισθητικής και εξαιρετικών αρωμάτων που μόνο στην Κρητική γη μπορείς να βρεις.

Η συνταγή από την πααραδοσιακή Κρητική γαστρονομίας ήταν “Πρόβατο Λεμονάτο με ποικιλία αρωματικών βρώσιμων φυτών της Κρητικής γης (Γιαχνερά)”.

Για τις εκλεκτές μαγείρισσες του ο σύλλογος αναφέρει: “Ευχαριστούμε τις κυρίες Μαρίνα Μανωλαράκη και Βάσω Τζιράκη που μαγείρεψαν εκπροσωπώντας τον σύλλογο μας”.