Εμφύλιος στο Survivor 2 με τους Μαχητές

Ο καβγάς Ηλία – Θοδωρή στοιχειώνει την ομάδα των Μαχητών στο Survivor 2.

Ο Θοδωρής απομονωμένος εμφανίστηκε χθες να κάνει βόλτες στην άμμο...

Το κακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα των Μαχητών του Survivor δεν δείχνει να διορθώνεται.

Ο καβγάς που ξέσπασε στον χώρο του κουίζ ήταν το τελευταίο δείγμα καθώς Γκότσης και Θεοδωρόπουλος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

«Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αγωνιζόταν η Μελίνα με τον Κώστα και όπως πάντα εμείς με τα παιδιά κάναμε υποθέσεις για τη σωστή απάντηση. Ο Θοδωρής γύρισε με ειρωνικό ύφος και λέει “ρε Ηλία, μεταξύ μας; κάθεσαι και βοηθάς και προσπαθείς να πεις στη Μελίνα τη σωστή απάντηση;”. Ήταν πολύ εριστικός και επιθετικός απέναντί μου. Δεν μπορώ να γνωρίζω το λόγο που συνεχίζεται όλο αυτό και η αλήθεια είναι ότι δημιουργεί πρόβλημα και σε μένα και στην ομάδα», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

«Πήγαμε στο κουίζ για να περάσουμε όμορφα, αλλά στο τέλος παραλίγο να καταλήξει δράμα. Όταν τελείωσε το κουίζ έκανε επίθεση στον Ηλία γιατί να ψιθυρίζει τις απαντήσεις, ενώ είχα χάσει. Άσκοπα το έθιξε σαν θέμα. Και η αντίδρασή του ήταν πάρα πολύ υπερβολική. Σηκώθηκε πάνω και απείλησε τον Ηλία ότι όταν βγουν έξω θα τα πούνε… Και όλα αυτά τα πράγματα που δεν χρειαζόταν καν να κάνει», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Τα branch στους Μαχητές και τα σουβλάκια στους Διάσημους

Το έπαθλο φαγητού πήγε στους Μαχητές που επικράτησαν στον αγώνα με 10-6 και απόλαυσαν branch. Οι Διάσημοι δεν έδειξαν να επηρεάζονται από την ήττα, άλλωστε το πρωινό μασάζ που απόλαυσαν τους χαλάρωσε αρκετά.

Οι Μαχητές από την άλλη δείχνουν προβληματισμένοι από την κόντρα που υπήρξε στο κουίζ αλλά και οι νέοι παίκτες όπως η Μαρία να αισθάνεται ξένο σώμα.

Και οι δύο ομάδες την επομένη πηγαίνουν για να διεκδικήσουν το έπαθλο στον αγώνα του best of αντρών. Επιλέγονται Κρητικός-Τσίλης και Νικόλας-Πάνος. Το έπαθλο τους συγκινεί όλους, αφού οι νικητές θα φάνε από δύο σουβλάκια ο καθένας. Νικητές οι Διάσημοι με 5-2.

newsbeast

Αφηστε καποιο σχολιο