Aυτά τα τρία κορίτσια του ζωδιακού γίνονται οι καλύτερες κολλητές

  • Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 21:11
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Όλες έχουμε τουλάχιστον μια κολλητή με την οποία έχουμε περάσει πολλά μαζί και αρκετές φορές μπορεί να τσακωνόμαστε, όμως η σχέση αυτή όσες κρίσεις κι αν περάσει τα καταφέρνει και επιβιώνει γιατί αυτή είναι η φύση της. Αν δεν επιβιώσει τότε δεν είναι πραγματική φιλία.

Υπάρχουν όμως τρία κορίτσια που τα άστρα τα έχουν προικίσει με ένα παραπάνω ταλέντο στο να είναι καλές φίλες. Είναι πιστές, δε ζηλεύουν και ξέρουν να κρατούν μυστικό.

Ποιές είναι αυτές:

Ταύρος: Η αλλόκοτη Ταύρος θα σταθεί δίπλα σου στα δύσκολα και θα ξεχάσει σε χρόνο dt τον καυγά σας. Μπορεί να σου βγάζει την ψυχή για να πάτε για shopping ή για να βγείτε μια βόλτα, αλλά κάνει την κάθε σας έξοδο πραγματικά μοναδική.
Παρθένος: Η λογική και ψύχραιμη Παρθένος θα ακούσει τα προβλήματά σου και θα σε συμβουλεύσει πολύ σωστά τις περισσότερες φορές. Είναι συνετή και δε θα σου πει ποτέ όχι σε ότι βοήθεια της ζητήσεις. Γενικά, είσαι πολύ τυχερή αν η κολλητή σου είναι Παρθένος.
Ζυγός: Αδέκαστη μεν, στήριγμά σου δε. Θα σε μαλώσει, αλλά θα σε αγκαλιάσει. Θα σου κουνήσει το δάχτυλο αλλά θα βάλει πλάτη για σενα. Η Ζυγός είναι ατρόμητη και θα σε κάνει να αισθάνεσαι πάντα σιγουριά.
marieclaire.gr