Ποια είναι τα 4 ζώδια που μπορούν να σε...τρελλάνουν!

Είναι ερωτικά, είναι ευέλικτα, είναι αγύριστα κεφάλια, κάποια δε σου γεμίζουν το μάτι... όμως αν τύχει και τα συναντήσεις στη ζωή σου, δύσκολα θα ξεφύγεις από τη γοητεία τους. Με αυτά τα ζώδια είναι  σχεδόν βέβαιο ότι η ζωή σου θα γίνει ποδήλατο αλλά δε θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τον έρωτά τους.

Αν ψάχνεις για έντονες συγκινήσεις, είναι εγγύηση, αν πάλι θέλεις κάτι πιο light, τότε μείνε μακριά τους. Ας δούμε ποια είναι αυτά!

Κριός

Είναι σεξουαλικός, ακαταμάχητος, αλλά δύσκολος να τον κουμαντάρεις. Θέλει την ανεξαρτησία του, βαριέται εύκολα, χάνει το ενδιαφέρον του σε χρόνο dt. Δε θα σε αφήσει σε ησυχία, θα κάνει τα αδύνατα  - δυνατά να σε κερδίσει, ικανός να πάει στο φεγγάρι για σένα προκειμένου να σε καταφέρει και κατά 99,9 % θα σε παρατήσει μόλις το πετύχει, αφού ο στόχος του θα έχει επιτευχθεί. Όσο τον έχεις στην άρνηση, τόσο τρελαίνεται και ο καλύτερος τρόπος να τον κρατήσεις είναι να μην του δείξεις ποτέ, πόσο πολύ τον θέλεις. Αντέχεις; Τότε θα τον έχεις για καιρό στο πλάι σου...

Ιχθύες

Το σίγουρο είναι ότι δεν του το έχεις με τίποτα, γι’ αυτό και η ζημιά που θα σου κάνει είναι μεγάλων διαστάσεων. Τον βλέπεις γλυκό, συμπαθέστατο και ρομαντικό, όμως λίγο-λίγο, μέρα-μέρα, μπαίνει κάτω από το πετσί σου και μπορεί να σε καταλάβει και να... εθιστείς μαζί του. Εύκολα περνάει το δικό του, ακόμα πιο εύκολα θα σε κάνει να αισθανθείς άδικος/η, κακός/α και θα σε φορτώσει με ενοχές, αν δεν κάνεις τελικά αυτό που θέλει, παραμένοντας όμως ένα... ευγενέστατο κι ευάλωτο πλάσμα, από το οποίο δεν γίνεται να ξεκοπείς.  


Σκορπιός

Το μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας τον διαισθάνεσαι με το που θα «πέσει» στο δρόμο σου και όμως δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεφύγεις από τα δίχτυα του Σκορπιού, αφού με τον έντονο μαγνητισμό που σου ασκεί και τη σεξουαλικότητά του είναι σχεδόν αδύνατο να μην υποκύψεις στο ερωτικό του κάλεσμα. Από εκεί και πέρα, θα περνάς διαρκώς τεστ πιστότητας και αφοσίωσης, ελέγχους αποκλειστικότητας και ούτε λίγο-ούτε πολύ η ζωή σου θα αλλάξει τελείως και πλέον θα έχει έναν και μόνο σκοπό: Αυτόν. Τίποτα άλλο!

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο είναι ικανό να σε τρελάνει, να σε φτάσει στα άκρα, να σε κάνει να χάσεις την υπομονή σου άπειρες φορές και παρ’ όλα αυτά να μην μπορείς να του κρατήσεις κακία για καιρό, γιατί; Α) Είναι ερωτικό και ταυτόχρονα χαριτωμένο, Β) Εκεί που έχεις πάρει το αυστηρό ύφος, θα πετάξει κάτι και θα σε κάνει να γελάσεις Γ) Θα σε κάνει να αναρωτηθείς, μήπως εσύ είσαι αυτός/η που παίρνει τα πράγματα πιο σοβαρά απ’ ό,τι είναι και χαλιέσαι για ηλίθιες αιτίες. Το σίγουρο είναι ότι έχει τον ασυμμάζευτο, πάντα θα βρίσκει τρόπους να ξεφεύγει και σπάνια αλλάζει, οπότε θα κάνει τη ζωή σου δύσκολη.

 

astrology.gr