Πως το Feng Shui στο υπνοδωμάτιο θα βελτιώσει τον ύπνο σου;

  • Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 18:59
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Προκειμένου να κοιμόμαστε πιο γρήγορα και πιο εύκολα, θα δοκιμάζαμε τα πάντα. Ακόμα κι αν περιλάμβανε μια μίνι αλλαγή στη διακόσμηση του υπνοδωματίου μας, σύμφωνα με τα tips feng shui.

Σύμφωνα με τους ειδικούς όταν ένα υπνοδωμάτιο έχει καλό feng shui, το νευρικό μας σύστημα μπορεί να χαλαρώσει και εμείς νιώθουμε ένα αίσθημα ασφάλειας, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για έναν καλό ύπνο.

Υπάρχουν feng shui tips για το υπνοδωμάτιο, για να κοιμάσαι καλύτερα; Κι όμως υπάρχουν και είναι μερικά από τα παρακάτω.

 

Τοποθέτησε σωστά το κρεβάτι
Στο feng shui υπάρχει ένας βασικός κανόνας: Μην κοιμάσαι ποτέ με το κεφάλι κάτω από ένα παράθυρο. Τοποθέτησε καλύτερα το κρεβάτι σου σε έναν τοίχο.

Αποσύνδεσε όλες τις τεχνολογικές συσκευές
Πριν πέσεις για ύπνο, αποσύνδεσε όλες τις τεχνολογικές συσκευές. Εννοούμε όλες. Υπολογιστές, τηλεοράσεις και κινητά. Το μόνο φως που χρειάζεσαι στο υπνοδωμάτιο σου είναι το φυσικό.

Άνοιξε τα παράθυρα
Για να επανέλθει η ενέργεια στο υπνοδωμάτιο σου, αυτό που μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις Ctrl + Alt + Delete.  Για να το κάνεις αυτό, απλά άνοιξε τα παράθυρα να μπει το φως του ήλιου και λίγο φρέσκο αεράκι.

Μην αφήνεις τίποτα κάτω από το κρεβάτι
Θυμάσαι που όταν ήσουν μικρός έλεγες ότι φοβάσαι για το τι βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι. Σύμφωνα με μια από τις βασικές αρχές του feng shui, κάτω από το κρεβάτι σου δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα. Όχι στα κουτιά παπουτσιών, όχι στα χειμωνιάτικα ρούχα.

 

Πηγή: ipop