Σεξ μετά τα 50. Μερικές απλές συμβουλές και...ιδέες

Αφού αποτέλεσαν μέρος της λεγόμενης σεξουαλικής επανάστασης, οι baby boomers, όσοι δηλαδή γεννήθηκαν από το 1946 έως το 1955 (από 61 έως 70 ετών σήμερα) είναι μία γενιά ηλικιωμένων που φαίνεται να έχουν ακόμη προσδοκίες από το σώμα τους και τη σεξουαλική τους έκφραση, σε σχέση με προηγούμενες γενιές. Όχι μόνο δείχνουν πολύ νεώτεροι από ό,τι είναι, αλλά αισθάνονται κιόλας νεώτεροι και φέρονται σαν νεώτεροι. Και οι περισσότεροι από αυτούς δεν φάινπονται πρόθυμοι να εγκαταλείψουν το σεξ, παρά τις ορμονικές αλλαγές ή τις σωματικές παθήσεις που μπορεί να τους ταλαιπωρούν.

Επίσης, αυτή η γενιά ένα ακόμη πλεονέκτημα: εμπειρία.

Σε αυτήν την ηλικία, άνδρες και γυναίκες ξέρουν τι σημαίνει ευχαρίστηση. Κι αν, ακόμη και σε αυτήν την ηλικία, δεν έχετε μάθει να ζητάτε αυτό που θέλετε, είναι σίγουρα ώρα να το κάνετε. Μην εγκαταλείπετε το σεξ! Η επιθυμία δεν πρέπει να πεθάνει. Παρακάτω σας δίνουμε 5 χρήσιμες συμβουλές για να μην ξεχάσετε το σεξ, ούτε στα 50, ούτε στα 60, ούτε στα 70.

Δεν χρειάζεται βιασύνη!

Ούτε προγραμματισμός. Μπορείτε να καλλιεργήσετε την ατμόσφαιρα τρίβοντας με το σώμα σας τον σύντροφό σας όσο μαγειρεύετε μαζί στην κουζίνα, ακούγοντας μουσική. Αυτή μπορεί να είναι μια ωραία αρχή για μια μεγάλη νύχτα.

Διατηρήστε την ευλυγισία σας.


Τι θα λέγατε να κάνατε μαζί μαθήματα γιόγκα; Με το να είστε ευλύγιστοι εκτός κρεβατοκάμαρας, θα είστε και εντός.

Κάντε μαζί ντους.
Με πολύ αφρό και πολύ ατμό.

Δοκιμάστε να κάνετε οργασμικό διαλογισμό.


Πρόκειται για μια νέα σεξουαλική πρακτική, η  οποία βοηθά τα ζευγάρια να αποκτήσουν καλύτερη επικοινωνία στο σεξ μεταξύ τους και να χτίσουν μια βαθύτερη σχέση και άνεση με το σώμα τους. Η γυναίκα που συμμετέχει στη συνεδρία εισέρχεται στην αίθουσα και γδύνεται από τη μέση και κάτω. Στη συνέχεια ξαπλώνει μπροστά σε έναν "χειροπράκτη" και για τα επόμενα 15 λεπτά δέχεται χάδια και διείσδυση με τα δάχτυλα στον κόλπο και την κλειτορίδα της. Στόχος είναι οι γυναίκες να ανακαλύψουν τον εαυτό τους βιώνοντας ένα απολαυστικό μασάζ της κλειτορίδας.

Λιπαντικό, λιπαντικό και λιπαντικό!
Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό. Το σάλιο δεν πρόκειται να βοηθήσει, στις ηλικίες άνω των 30...

 

πηγή:stogiatro.gr