H νέα τάση στα φρύδια έρχεται από τον οίκο Dior

  • Κυριακή, 25 Μάρτιος 2018 12:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

ο ότι τα έντονα φρύδια είναι στη μόδα, δεν θεωρείται καν πια νέο. Μπορεί κάποιες τάσεις να φεύγουν μόλις σε μία σεζόν, ωστόσο η συγκεκριμένη δείχνει να έχει εδραιώσει για τα καλά τη θέση της στα γυναικεία περιοδικά και τις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών μόδας. Τρανή απόδειξη, το haute couture A/W 17 show του Dior στο Παρίσι, όπου τα υπερβολικά βαμμένα φρύδια ήταν το focal point του μακιγιάζ των μοντέλων.

“Τα φρύδια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για αυτό το look, δημιουργήθηκαν σε αντίθεση με την αγνότητα και καθαρότητα της επιδερμίδας, είπε ο Πίτερ Φίλιπς, δημιουργικός διευθυντής του Christian Dior Makeup. “Τα έφτιαξα με το DiorShow Brow Styler και στη συνέχεια τα ‘στερέωσα’ με το νέο τζελ Diorshow Bold Brow, που τους δίνει ένα κάπως ατίθασο εφέ”.

@diormakeuΤο μυστικό είναι να έχεις πολύ περιποιημένα φρύδια, τα οποία όμως καλό θα είναι να μην έχεις τριμάρει. Προτίμησε τη μέθοδο της κλωστής ή το τσιμπιδάκι και προσπάθησε να μην το παρακάνεις. Για να αποφύγεις το υπερβολικά έντονο, ψεύτικο look, χρησιμοποίησε ένα τζελ ή μία ανοιχτόχρωμη καφέ σκιά για να “γεμίσεις” τα κενά. Εάν επιλέξεις κάποιο μολύβι, φρόντισε να κάνεις μικρές και απαλές γραμμές για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

marieclaire.gr