Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 24 Μαρτίου

  • Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018 08:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην


Σάββατο σήμερα αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο ευοίωνα για αυτό το Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου αλλά και του 3ου δεκαημέρου, δεν γλιτώνουν καυγάδες, συγκρούσεις, λάθη-πάθη, ρήξεις και… εμπόλεμη κατάσταση, με τα Τετράγωνα Αφροδίτης-Πλούτωνα και Ήλιου-Άρη…

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα ονειρεύεσαι για σένα μεγάλα και διαφορετικά πράγματα, θα κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια και θα πετυχαίνεις σε σημεία, που θα κάνουν τον κόσμο να σε θαυμάζει! Έχεις έντονο δυναμισμό, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά από τα θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει, Κριέ μου, σήμερα να δεις με περισσότερη ψυχραιμία μερικά θέματα στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Κριέ, θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων, που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, καθώς θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σταθερότητα, τάξη κι οργάνωση είναι οι λέξεις που χρησιμοποιείς, Ταύρε μου, όταν θέλεις να περιγράψεις τον εαυτό σου. Σήμερα, δε θα παρεκκλίνεις από αυτό που πιστεύεις. Απόφυγε πάντως να κρατάς πεισματικά παλιές μεθόδους και τακτικές που έχουν πια ξεπεραστεί, καθώς με αυτό τον τρόπο δε θα μπορέσεις να προχωρήσεις στα σχέδια που έχεις βάλει για το μέλλον
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου, Ταύρε μου, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ταύρε, θα έχεις έντονη διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες, διαφορετικά στο μέλλον δε θα μπορείς να καλύψεις όλα τα ανοιχτά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα έχεις καινοτόμες ιδέες και θα προσπαθείς να τις υλοποιήσεις, νιώθοντας πολύ μεγάλη ικανοποίηση όταν αυτό που σκέφτηκες, μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μη μένεις στα στενά όρια του φιλικού σου περιβάλλοντος, αλλά διεύρυνε τον κύκλο των γνωριμιών σου και προσέγγισε ανθρώπους με ενδιαφέροντα ίδια με τα δικά σου, ώστε να ανοίξεις νέους ορίζοντες για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Άφησε στην άκρη το άγχος που έχεις από άλλες δραστηριότητες, Δίδυμέ μου, και σήμερα αφέσου στην προσωπική σου ζωή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις με τα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα αρχίζεις να κάνεις τις ανατρεπτικές σου κινήσεις. Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσεις στα κακώς κείμενα της ζωής σου. Έχεις εμπλακεί σε έναν τρόπο ζωής που δε σου ταιριάζει και είναι τροχοπέδη στα όνειρά σου. Αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα και σε κάνει να χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου, ενώ οδηγεί κάποιους στο να λένε, ότι έχεις δύσκολο χαρακτήρα. Άλλαξε την κατάσταση, ασχολήσου με τον εαυτό σου κόντρα στα «θέλω» των άλλων και δημιούργησε τις βάσεις για την υλοποίηση των δικών σου ονείρων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, θα πάει πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και θα περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Καρκίνε, θα έχεις έντονο άγχος για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία, ενώ τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Από σήμερα, Λέων μου, πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές. Έχεις αναλάβει υποχρεώσεις και διαδικασίες για αγαπημένα σου πρόσωπα, που σε έχουν σχεδόν αποκόψει από την πορεία και την εξέλιξη της δική σου ζωής. Κοίταξε τις καταστάσεις και από άλλη οπτική γωνία. Μοίρασε πιο συνετά τις υποχρεώσεις κι άσε χώρο και χρόνο για σένα και την εξέλιξή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, δίνεις πολύ σημασία. Απόφυγε πάντως σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα, που μπορεί να μην επηρεάζουν εσένα και το ταίρι σου άμεσα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις σήμερα στη δουλειά σου, Λέων, που πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, η συναισθηματική σου σταθερότητα είναι αυτή που θα ορίζει την απόδοσή σου σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ζωής σου. Όταν ψυχολογικά είσαι καλά, μπορείς να καταφέρεις τα μέγιστα και να διεκπεραιώσεις δύσκολες και πολυσύνθετες καταστάσεις. Πρέπει να φροντίζεις, λοιπόν, τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου, να είναι αυτά που σου ταιριάζουν και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες θα αυξήσουν την επικοινωνία με το ταίρι σου, Παρθένε, και θα μπορέσεις να του εξωτερικεύσεις συναισθήματα, που θα το κάνουν να αισθανθεί μοναδικό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε μου, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό σήμερα πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Θέλεις, Ζυγέ, η κάθε σου μέρα να είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Δεν μπορείς να μένεις σε αδράνεια, άλλα ούτε και να κάνεις επαναλαμβανόμενα πράγματα. Είσαι ένα πολύ δημιουργικό άτομο με ανεξάντλητες ιδέες και με ακούραστη διάθεση να τις υλοποιήσεις. Σήμερα, θα αναλάβεις κάτι καινούργιο και όλοι ξέρουν, ότι θα κάνεις τα πάντα για να το υλοποιήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, θα κινηθεί αρκετά καλά σήμερα. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα, σε παρακαλώ, να αγχώνεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιάνεσαι, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα δεις μερικά πράγματα από άλλη οπτική γωνία και θα θέλεις να προχωρήσεις σε έργα και όχι να μείνεις στα λόγια. Σοβαρότητα και ευγένεια είναι αυτά βλέπει κάποιος σε εσένα με την πρώτη ματιά. Αυτό θέλεις να έχουν και οι άλλοι. Αυτή τη μέρα, θα μπορέσεις να κινηθείς με πολλή μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Σκορπιέ, έχουν περάσει και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε στεναχωρούσαν. Αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα είναι καλές σήμερα, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις και καθυστερούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι στα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν θέσει εκτός προγραμματισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, θα έχεις όλα τα εφόδια και τις δυνατότητες που χρειάζεσαι, για να προχωρήσεις σε επιτυχημένα βήματα στη ζωή του. Κάτι όμως σε κρατάει και δε σε αφήνει να κάνεις αυτό που για σένα θα ήταν το απλούστερο: Να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να διαπρέψεις! Η αυτοπεποίθησή σου λείπει αυτές τις μέρες και πρέπει να δουλέψεις συστηματικά για να την αποκτήσεις, Μετά θα δεις, ότι όλοι οι δρόμοι της επιτυχίας θα είναι για σένα ορθάνοιχτοι!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και ζήσε μαζί του ερωτικές και όμορφες στιγμές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Τοξότη, σε πολύ καλό σημείο, ενώ συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς, για να προχωρήσεις και σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου όμως, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι δυνατότητες και οι ικανότητές σου, Αιγόκερέ μου, είναι δεδομένο ότι υπάρχουν – το πρόβλημα βρίσκεται στη διαχείρισή τους. Σήμερα, θα δυσκολευτείς να χρησιμοποιήσεις τα προσόντα σου, για να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητας σου. Μη διστάζεις όμως και μη νιώθεις ανασφάλεια, όταν πρόκειται να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν εσένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, Αιγόκερε, θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, ώστε μερικές καταστάσεις να ισορροπήσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Θα σου υποβληθούν από τρίτους σκέψεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. Προτάσεις που θα σου γίνουν, να τις δεις με σοβαρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα εκνευρίζεσαι εύκολα, όταν κάποιος αμφισβητεί το σωστό των σκέψεων και των πράξεών σου. Θα δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς την αρνητική κριτική, ακόμη κι αν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν και δικά σου λάθη. Φρόντισε, σε παρακαλώ, να αλλάξεις τακτική και να προσεγγίσεις με άλλο τρόπο τους γύρω σου, για να βρεις τις λύσεις που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε, ξεκινά να πηγαίνει καλύτερα και θα αρχίσεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, Υδροχόε, αλλά επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, δεν προχωράς. Μην αγχώνεσαι κι όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά, σήμερα πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, οι φιλίες και οι κοινωνικές σου επαφές θα έχουν μία μάλλον επιφανειακή προσέγγιση, καθώς θα σε βοηθούν στην προβολή των ενεργειών σου, και όχι στο σχεδιασμό και την εκτέλεσή τους. Εφόσον νιώθεις πραγματικά αυτάρκης, μη βγαίνεις καθόλου από το πλάνο σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ μου, σήμερα θα είναι κάπως ουδέτερη. Μπορείς βέβαια να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ μου. Η περίοδος είναι ευνοϊκή, για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά ακόμη έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Κινήσου σήμερα με αρκετή σύνεση.

Πηγή: oroskopos.gr