Όσα ένας άντρας δύσκολα θα παραδεχτεί

H αλήθεια είναι πως η κοινωνία που ζούμε δε μπορεί να αποδεχτεί με μεγάλη ευκολία πως οι άντρες είναι συναισθηματικά πλάσματα. Για αυτό ακριβώς το λόγο πολλές φορές οι ίδιοι οι άντρες δεν μπορούν να παραδεχτούν πως κάποια πράγματα τους επηρεάζουν. Το ξέρω ότι μπορεί να γελάς κρυφά και να λες “καλά να πάθουν” αλλά μην ξεχνάς πως αυτό επηρεάζει άμεσα και εμάς. Αν δεν ξέρεις αυτά που σκέφτεται αλλά και αυτά που νιώθει αυτός που έχεις δίπλα σου τότε μάλλον δε θα μπορέσεις ποτέ να τον καταλάβεις πραγματικά. Ας ρίξουμε μια ματιά, λοιπόν, σε όλα αυτά που μπορεί να δυσκολεύονται κατά καιρούς αυτά τα αγαπημένα μας πλάσματα να παραδεχτούν.

 

1 Έχει και αυτός ανασφάλειες
Για πάμε με τα βασικά. ΌΛΟΙ, ναι όλοι οι άντρες είναι ανασφαλείς. Δεν έχει σημασία εάν είναι κοντοί, ψηλοί, αδύνατοι οι γεματούληδες. Σαν ανθρώπινα όντα (ναι, είναι) και αυτοί, όπως και εμείς οι γυναίκες, πολλές φορές δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους. Συγκρίνουν τον αυτό τους με άλλα αγόρια στο Instagram, με τον τύπο που πέρασε από δίπλα σου και σε κοίταξε, ακόμη και με τον ξάδερφό σου.

2 Έχει ερωτευτεί
Είμαι γυναίκα και είμαι Υδροχόος άρα όπως λέει (εδώ) η αγαπημένη Ισμινούτα είμαι μονίμως ερωτευμένη. Με τα πάντα, άρα μάλλον δε μπορώ να συγκριθώ με τους άντρες. Περίεργα πλάσματα. Για αυτούς, το να παραδεχτούν πως έχουν ερωτευτεί, αντιστοιχεί με δείγμα αδυναμίας. Δε θα σου δώσει ρε παιδί μου τη χαρά ότι σε θέλει περισσότερο από ότι αυτός. Πως να το κάνουμε.

3 Δεν θέλει να κάνει σεξ
Μεγάλη κουβέντα αυτή. Οι περισσότερες πιστεύουμε πως το σεξ δε μπορεί να φύγει ποτέ από το μυαλό ενός άντρα. Παρόλα αυτά πολλές φορές αυτό είναι ένας μύθος. Υπάρχουν, που λέτε κορίτσια μου, άντρες που δε θέλουν σεξ, κάθε φορά που είναι διαθέσιμο.

4 Του αρέσουν κοριτσίστικα ποτά
Τι εννοείς ότι οι άντρες δεν πίνουν ΜΟΝΟ ουίσκι; Αυτή θα μπορούσε να είναι κάλλιστα μια κουβέντα που θα γινόταν πίσω στο μακρινό 1980. Μη γελιέσαι, στα αγόρια αρέσουν και άλλα ποτά αλλά πολλές φορές δε μπορούν να το παραδεχτούν. Μικροί ύπουλοι εγωιστές.

5 Του αρέσει κάτι κίνκι
Όσο και αν πιστεύουμε πως το σεξ πια δεν είναι ταμπού, υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι δύσκολο να ειπωθούν. Μπορεί στο αγόρι σου, για παράδειγμα, να αρέσει κάτι διαφορετικό και να φοβάται πως αν το συζητήσει μαζί σου θα το απορρίψεις.

 

Πηγή: savoirville