Ποιον τραγουδιστή προσκάλεσε το ζεύγος Τραμπ στον Λευκό Οίκο;

Όχι δεν είναι φάρσα, δεν σου κάνουμε πλάκα, δεν είναι fake news, είναι πραγματική είδηση. Το θέμα είναι ποιος είναι αυτός ο Έλληνας τραγουδιστής που είχε την τιμή να δεχθεί πρόσκληση και που θα πάει στον Λευκό Οίκο;

Ε, λοιπόν, ακόμα δεν μας πιστεύεις; Το ζεύγος Τραμπ κάλεσε Έλληνα τραγουδιστή στον Λευκό Οίκο. Κι όμως….Μπορείς να μαντέψεις ποιον;

Έρχεται από το παρελθόν, όχι το πολύ πολύ μακρινό, είναι 42 χρονών και τον γνωρίσαμε από το Fame Story. Είχε το χρώμα τ’ ουρανού και την αγάπη ενός τρελού…Σε βοηθήσαμε πάρα πολύ!

Το ζεύγος Τραμπ κάλεσε τον Θάνο Πετρέλη στον Λευκό Οίκο και ο ίδιος ανέβασε την πρόσκληση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

«Ο Πρόεδρος και η κυρία Τραμπ ζητούν με ευχαρίστηση την παρέα σας σε μία δεξίωση σχετικά με την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη, 22 Μαρτίου και ώρα 5», γράφει η ανακοίνωση.

Ο Θάνος Πετρέλης σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στον Λευκό Οίκο, θα γνωρίσει τον Ντόναλντ Τραμ και την Μελάνια στη δεξίωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο. Και φυσικά, ο Θάνος Πετρέλης θα τραγουδήσει.

Είδες που δεν μας πίστευες;

 

Πηγή: ipop