Ο Μίκυ, η Μίνι και δεκάδες ακόμα ήρωες της Ντίσνευ σε μια φαντασμαγορική παράσταση - show στο Ηράκλειο

Όλους τους ήρωες της Ντίσνευ μαζί θα έχουν την ευκαιρία να δουν όσοι πάνε το Σάββατο 31 Μαρτίου στο κέντρο “Αριάδνη” στο Ηράκλειο. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές πρόκειται για μια παράσταση – show στην οποία θα συμμετέχουν συνολικά πάνω από 30 ήρωες που θα παρουσιάσουν ζωντανά κινούμενα σχέδια με πολύ χορό, τραγούδι, χορό, κέφι , εκπλήξεις και πλούσια δώρα.

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους οι διοργανωτές: “ Στην εκδήλωσή μας θα δείτε τη λέσχη του Μίκυ και να γιορτάζουμε τα γενέθλια της αγαπημένης μας Μίνι... το δώρο του Ντόναλντ Ντακ στην Νταίζυ... τον αγαπημένο μας Πλούτο... το τραγούδι και τα γέλια του Γκούφυ... τους 3 μπυτζαμοήρωές μας σε δράση... την Πέππα μας και τον Σκούμπι Ντου με το γενναίο θάρρος του (χιχι)... τον Bugs Bunny μας να ξεγελάει τον Κυνηγό... τον Τομ να κυνηγάει τον Τσέρυ... τον Μπομπ Σφουγγαράκη να γίνεται διάσημος... τον Πίκατσου να κάνει ηλεκτροσόκ... το Νέμο μας πρώτη μέρα στο σχολείο και το Psaaaki Boo... τον αγαπημένο μας Mπαμπαστρούμφ να συμβουλεύει τα στρουμφάκια μας... τον Τουίτι μας να νομίζει πώς είδε ένα γατούλη, το Συλβέστερ μας... τον Garfield να ονειρεύεται τα αγαπημένα του φαγητά... το Σον το προβατάκι μας να κάνει αταξίες... το Winnie μας να μοιράζει αγκαλιές... το Ροζ Πάνθηρα να μοιράζει γέλιο... το Super Mario να ψάχνει τη βασίλισσα... το χελωνονιντζάκι Μικελάτζελο να είναι άσος στο καράτε και να ζητάει την πίτσα του... τη βασίλισσα Έλσα μας να τραγουδάει... τον Μπομπ Μάστορα να μαστορεύει... τους σούπερ ήρωες Batman, Superman και Spiderman να σώζουν ζωές... το Μίνιον να τραγουδάει τις επιτυχίες του... κι άλλα πολλά, με πολύ γέλιο, τραγούδι και χορό... Ποιος θα χάσει τη μαγεία;”

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράζουν προσκλήσεις από το γραφείο των διοργανωτών στην διεύθυνση Λ. Καζαντζίδη 139, 1ος όροφος απέναντι από το ΜΑΧ στην Αλικαρνασό όπου μπορούν να “κλείνουν” και τους ήρωες για τις εκδηλώσεις τους.