Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram θα σε κάνει να το λατρέψεις λίγο περισσότερο

Το νέο χαρακτηριστικό που ετοιμάζει το Instagram θα σε κάνει να διαγράψεις  το Snapchat, το Skype, το Viber, το Whatsapp. Χωρίς υπερβολή!

Ποιο είναι αυτό το νέο χαρακτηριστικό του Instagram; Οι κλήσεις και βιντεοκλήσεις!

Το Instagram έχει συντρίψει τον ανταγωνισμό κι ετοιμάζεται να επεκτείνει την κυριαρχία του ακόμα περισσότερο.

Όπως αναφέρθηκε αρχικά στο TechCrunch, το νέο χαρακτηριστικό του Instagram θα είναι η λειτουργία κλήσης και βιντεοκλήσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι πια μόνο ένα app για φωτογραφίες αλλά μια πλήρης εφαρμογή chat.

Εντοπίστηκαν, σύμφωνα με το TechCrunch, δύο εικονίδια στο Instagram Direct τα οποία μαρτυρούν πως τα νέα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα πολύ πιο σύντομα απ’ όσο νομίζουμε!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν οι φήμες σχετικά με αυτό το νέο χαρακτηριστικό του Instagram. Τον Ιανουάριο, το WAbetainfo είδε το ίδιο εικονίδιο ενός κουμπιού βιντεοκλήσης κι αυτό μαρτυρά πως η εφαρμογή έκανε δοκιμές. Η εφαρμογή αρνήθηκε να σχολιάσει το φημολογούμενο νέο χαρακτηριστικό και η εξακολουθεί να μην κάνει δηλώσεις γι΄αυτό. Όπως επισήμανε το TechCrunch, ένας εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε απλά πως «φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε αυτό το θέμα».

Για τον λόγο αυτό, το πότε θα είναι διαθέσιμη η λειτουργία της βιντεοκλήσης παραμένει άγνωστο. Οποιαδήποτε στιγμή, όμως, το Instagram αποφασίσει να το λανσάρει, τότε θα γίνει μια εφαρμογή που θα εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς και όχι απλώς τις φωτογραφίες. Και όπως φαίνεται, το app θα γίνει ακόμα πιο αγαπητό στους χρήστες!

 

Πηγή: ipop