Η αποκάλυψη του Στέλιου Κρητικού στον Τανιμανίδη για το τέταρτο παιδί

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν χθες οι παίκτες του Survivor 2 με τον Σάκη Τανιμανίδη σε ρόλο... ρεπόρτερ να «βγάζει»... είδηση.

Ο παρουσιαστής έκανε τον καθιερωμένο διάλογο με τους παίκτες πριν το αγώνισμα και στη συνομιλία του με τον Στέλιο Κρητικό έμαθε πως ο παίκτης είναι έτοιμος για τέταρτο παιδί.

«Τι πιο όμορφο Σάκη μου να μεγαλώνει η οικογένεια, να μεγαλώνει η αγκαλιά, να μεγαλώνουν οι γροθιές και να πορευόμαστε όλοι μαζί με αρμονία, συνέπεια, πίστη και να είμαστε όλοι μια πολύ δυνατή ομάδα», είπε αναφορικά με τους νέους παίκτες.

Τότε, ο παρουσιαστής τον ρώτησε εάν αυτό που είπε ήταν ένα μήνυμα για τη γυναίκα του για να κάνουν ακόμη ένα παιδί.

«Η αλήθεια είναι πως με ξαφνιάζεις, διότι η έκπληξη που ήθελα να κάνω την προηγούμενη φορά στο έπαθλο επικοινωνίας είναι πως τόσο που μου έχουν λείψει αλλά και η απόσταση με έκανε να θέλω μόλις γυρίσω στην Ελλάδα να κάνω και τέταρτο παιδί», είπε ο Στέλιος Κρητικός, ενθουσιάζοντας τον Σάκη Τανιμανίδη.

Νικητές στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας οι Μαχητές που κέρδισαν με 10-6 και διάβασαν τα μηνύματα που τους έστειλαν οι φίλοι τους. Συγκινήθηκαν απολαμβάνοντας τα φρούτα τους και παίρνοντας μαζί τους ένα κιλό φακές στην παραλία τους.

Δυσαρεστημένοι οι Διάσημοι που για μία ακόμη φορά δεν κατάφεραν να κερδίσουν και έτσι δεν είχαν τη δυνατότητα να «επικοινωνήσουν» και πάλι με την οικογένειά τους.

Για πρώτη φορά όλοι οι νέοι παίκτες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στον στίβο μάχης.

Ακολούθησε το καθιερωμένο quiz της επιβίωσης όπου σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ευχάριστη γέλασαν με τις ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη.

Νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Μουρούτσος που επέλεξε τους Γιάννη Τσίλη, Νάσο Παπαργυρόπουλο και Στέλιο Κρητικό για να φάνε τις τάρτες.

newsbeast