Κι όμως, τα snap clips επιστρέφουν

Τα 90’s αναβιώνουν όπως και τα αξεσουάρ τους. Εάν είσαι το κορίτσι που αγαπάει την πολυσυζητημένη δεκαετία των 90’s αλλά και τα fashion trends της, σε καλούμε να διαβάσεις προσεκτικά παρακάτω.

Εν έτει 2018 έχουμε μια επιστροφή προηγούμενων δεκαετιών στο κομμάτι των hairstyles. Σίγουρα θα θυμάσαι την τάση με τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά ή αλλιώς τα snap ή contour clip barrettes που τότε μας έκαναν ευτυχισμένες. Μερικά χρόνια αργότερα λοιπόν κάνουν το comeback τους. Aυτή τη φορά με την υπογραφή του Alexander Wang και τη συλλογή του Prabal Gurung στις φθινοπωρινές πασαρέλες.

Αυτή η throwback τάση συνεχίστηκε μέσα από το Instagram με το hashtag #snapclips και μας έκανε να νοσταλγήσουμε αυτές τις εποχές. Κι ενώ τα snap clips τότε είχαν κάνει την εμφάνιση τους σε κεφάλια παιδιών και έφηβων κοριτσιών, σήμερα βλέπουμε πολλές γνωστές μας κυρίες να τα προτιμούν. Και μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο αφού είναι σταθερά, κρατάνε τα μαλλιά σου καλύτερα από τα συνηθισμένα τσιμπιδάκια και συγχρόνως δίνουν το κάτι παραπάνω στο στυλ σου.

 

Πηγή: savoirville

Αφηστε καποιο σχολιο