Το πρώτο εργαστήριο πολυχώρος εικονικής πραγματικότητας ανοίγει στο Ηράκλειο

  • Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 17:56
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Αυτή την Παρασκευή 23/03, στην οδό Κοραή 14, στο κέντρο του Ηρακλείου ανοίγει ένα πρωτοπορισκό κατάστημα-εργαστήριο. Πρόκειται  για το VR Lab, το οποίο  ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται το κοινό στη δική του εικονική πραγματικότητα!

Η Virtual Reality, (εικονική πραγματικότητα) είναι η τελευταία εξέλιξη στην απεικόνιση και αφορά τόσο τη διασκέδαση όσο και τη μάθηση, καθώς μέσα από τις δυνατότητές της μπορεί να μας ταξιδέψει παντού και να ζήσουμε τόπους και καταστάσεις όπως στην πραγματικότητα, χωρίς όμως να χρειαστεί να ταξιδέψουμε εκεί. Προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στη μάθηση και στη γνώση, αλλά και απερισόριστες δυνατότητες στη διασκέδαση, καθώς τα ηλεκτρονικά games αποκτούν όχι απλά τρίτη διάσταση, αλλά αποκτούν πραγαμτικότητα ιδιαίτερα συναρπαστική.

Ο χώρος VR LAb, αποτελεί μια προσπάθεια και μια επένδυση νέων ανθρώπων, εξοικειωμένων στην τεχνολογία και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ειδικά στην εικονική πραγματικότητα, οι οποίοι  προχώρησαν στην οργάνωση του πρώτου τέτοιου χώρου στην Κρήτη και ενός από τους ελάχιστους στην Ελλάδα, προσφέροντας νέες δυνατότητες στη διασκέδαση και στην εκπαίδευση. Αποτελεί μαι καινοτομία στο χω΄ρο των επιχειρήσεων και όχι μόνο.

   
Ειδικά για το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 23-25/Μαρτίου  το VR Lab, μας περιμένει  με την καλύτερη  διάθεση για να γνωρίσουμε το χώρο του, τα παιχνίδια μας και τις εφαρμογές και να ζήσουμε την  απόλυτη εμπειρία VR

Προσφέρει μάλιστα  30% early access ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλους!


Ενώ μας επιφυλάσσει Surprise Events & Happenings για την Κυριακή 25 Μαρτίου από τις 12.00!