Μαρία Μαρκογιαννάκη στα χέρια της οι γυναίκες γίνονται θεές! -Ενημέρωση από τη Makeup Artist

Βρίσκει χρόνο για όλα. Είναι μητέρα, σύζυγος, φίλη και αναλαμβάνει να κάνει τις γυναίκες Θεές! Ο λόγος για τη Μαρία Μαρκογιαννάκη νέα συνεργάτη της cretewoman. 

Makeup Artist , που εργάζεται στο Ηράκλειο με μεγάλη εμπειρία και πολλές συνεργασίες θα μας ενημερώνει κάθε εβδομάδα για θέματα του αντικειμένου της. Για την ίδια το μακιγιάζ δεν είναι μόνο τέχνη αλλά και έμπνευση και φυσικά γνώση και δημιουργία.

Η Μαρία Μαρκογιαννάκη, έχει σπουδάσει Makeup Artist και μετραει 11 χρόνια εμπειρίας σε νυφικά, επίσημα μακιγιαζ, fashion shows, συνεργασίες με περιοδικά και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

Η ίδια περιγράφοντας σύντομα την καθημερινότητα της θα πει: “Είμαι παντρεμένη με έναν εκπληκτικό άνθρωπο κι ευτυχισμένη μαμά δύο αγοριών, λατρεύω το διάβασμα βιβλίων ψυχολογίας κι ανάπτυξης, τις on off μηχανές, τα τατουάζ και τα πινέλα μου”.

Παράλληλα με τα μακιγιάζ της, αυτό τον καιρό διδάσκει και την τέχνη της αισθητικης και του Μakeup. Είναι Bridal Makeup Expert μιας κι εξειδικεύεται στο νυφικό μακιγιάζ και έχει συνεργαστει με τοπικά κανάλια όπως το TV Creta.

Όπως δηλώνει η ίδια «Το μακιγιάζ είναι τέχνη και η γυναικά όταν φεύγει από μενα πρέπει εξαιτίας μου, να νιώθει Θεά του Ολύμπου»

1 Σχόλια

  • ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΚΟΥΡΑΔΑΚΗ, fanipapad@...,

    20/03/18 15:08

    θα συμφωνήσω απόλυτα με όσα προαναφερθησαν στο άρθρο. Θα συμπληρώσω οτι εκτος απο καταπληκτική, μοναδική, εξαιρετική, θαυματουργή make up artist ειναι κι ενας εξαιρετικά γλυκος και αυθεντικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που την γνωρισα.!!!