Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 19 Μαρτίου

  • Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 07:28
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η Άνοιξη αρχίζει με δυναμικότητα, αυθορμητισμό, πάθος, ειλικρίνεια αλλά και εγωισμό! Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, λάμπουν για τον επόμενο μήνα!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σού προσφέρουν την υποστήριξή τους στις υποθέσεις που σε απασχολούν και εισπράττεις ηθική βοήθεια που βελτιώνει την ψυχολογία σου. Μην επαναπαυθείς όμως, αλλά στηρίξου στις δυνάμεις σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όσα σου ζητούν. Τα πράγματα θα βελτιωθούν σταδιακά για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και θα λύσετε κάποια θέματα της σχέσης σας. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα, καθώς και να υλοποιήσεις σχέδια. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Απόφυγε περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οικογενειακά ζητήματα πρόκειται, αγαπητέ Ταύρε, να σε φέρουν σε αδιέξοδο και οι ισορροπίες θα χαθούν. Η συνεννόηση θα είναι αδύνατη και δεν θα μπορείς να βρεις σημείο επαφής με το συγγενικό περιβάλλον. Το χάσμα σταδιακά θα αποκατασταθεί, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις εντάσεις που μπορούν να φέρουν καθοριστικές ρήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη κάποια άλλα θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο και αφοσιωθείς λίγο στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, γιατί αυτή την περίοδο θα είναι πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί με πλήθος υποχρεώσεων που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους και μην αποφεύγεις μια συζήτηση που θα τους θέσει όλους προ των ευθυνών τους. Η ψυχραιμία θα βοηθήσει στην καλύτερη διευθέτηση των υποθέσεων. Οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου στην προσπάθεια για συνεννόηση και καλύτερη συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου, ειδάλλως τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα φτάσουν στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να μην βιαστείς και να φροντίσεις οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό θα διαφοροποιηθεί ξαφνικά για το ζώδιό σου και θα βρεθείς σε δύσκολη θέση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για θέματα που δεν γνωρίζεις ακόμα. Η κατάσταση θα αποδειχθεί προς όφελός σου και θα μπορέσεις να διορθώσεις με επιτυχία ό,τι δεν πήγε καλά στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να κρατήσεις ουδετερότητα. Τα οικονομικά σου θα περάσουν μερικές διακυμάνσεις. Θα πρέπει να δείξεις προσοχή σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Νέες συμφωνίες θα σου προταθούν από πρόσωπα που γνώρισες πρόσφατα. Πριν ενθουσιαστείς, εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Τα άστρα ευνοούν το ζώδιό σου προκειμένου να διακρίνεις το καλύτερο για σένα, το ερχόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για ό,τι κι αν κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην ανακοινώσεις ακόμη τα σχέδιά σου. Οικονομικά, θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η συνέπεια και η εργατικότητα που έδειξες όλο το προηγούμενο διάστημα θα ανταμειφθούν αναλόγως, τώρα που τα άστρα ισορροπούν τις συνθήκες για το ζώδιό σου, με μαγικό τρόπο. Η εύνοια που θα δεχτείς θα δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη γρήγορη εξέλιξη των υποθέσεών σου. Η επιτυχία θα έρθει σύντομα και θα έχει διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, καλό θα είναι να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά φρόντισε να διευθετήσεις κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις στο παρελθόν και έχεις καλές υποδομές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο με το οποίο είχες απομακρυνθεί εδώ και καιρό, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, πρόκειται να επανέλθει, αγαπητέ Ζυγέ, στη ζωή σου και να σου προτείνει κάτι που θα σε προβληματίσει. Μην αφήσεις τον φόβο να σε κατευθύνει, αλλά δες με σοβαρότητα όλα τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να οδηγηθείς στο τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κατανοήσεις το ταίρι σου που βιώνει κάποια προβλήματα και βοήθησέ το να τα λύσει. Θα δεις ότι μετά τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα βελτιωθούν πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα τα πας αρκετά καλά, αλλά απόφυγε να εκνευριστείς και να έρθεις σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να ενισχύσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ, με τον τρόπο που μπορούν και αισθάνεσαι προστασία. Μην επαναπαύεσαι, όμως, στη φροντίδα των άλλων, αλλά στηρίξου στον εαυτό σου για να οργανώσεις τον τρόπο που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Η επιτυχία δεν είναι προκαθορισμένη, αλλά θα εξαρτηθεί από τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου που σε προβληματίζουν και σε στενοχωρούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα τις δεις σιγά σιγά να λύνονται. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να είσαι καλά στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων δεν ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προβλέπονται αλλαγές για το ζώδιό σου, σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Προετοιμάσου να τις δεχτείς και μην αρνηθείς να εναρμονιστείς με τις νέες συνθήκες το συντομότερο, ούτως ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις χωρίς μεγάλο κόπο τις υποθέσεις σου. Όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, με μια συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, να αλλάξεις την αρνητική οπτική με την οποία βλέπεις κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου ή να αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι θα είναι τελείως περαστικά. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μία φαινομενικά πολύ καλή ευκαιρία που θα σου δοθεί, πιθανόν να κρύβει παγίδες. Μην βιαστείς να δημοσιοποιήσεις τις αποφάσεις σου, ώστε να έχεις μεγαλύτερο περιθώριο ελιγμών στο μέλλον. Η κατάσταση θα αλλάξει προς όφελος του ζωδίου σου, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία και τη διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τα αισθηματικά σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις έντονο άγχος προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις και τη βοήθεια των συνεργατών σου. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Θα πρέπει όμως να δεις πρώτα τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις μετά από μεγάλη προσπάθεια τις απαραίτητες ενέργειες και να πετύχεις τους στόχους σου. Κάποιοι θα ενοχληθούν με την επιτυχία σου – αγνόησέ τους και ασχολήσου με το μέλλον που σου επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να το κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μέτρα μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λανθασμένες κινήσεις και να μην το έχεις αντιληφθεί. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η αισιοδοξία και ο θετικός τρόπος που αντιμετωπίζεις, αγαπητέ Ιχθύ, τις καταστάσεις, θα φέρουν κοντά σου άτομα έτοιμα να σε στηρίξουν σε όσα οραματίζεσαι και να βοηθήσουν στην πραγματοποίησή τους, πολύ σύντομα. Συνέχισε να σκέφτεσαι την ομορφιά που πλησιάζει και σύντομα θα τη γευτείς με χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να έχεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που ακόμη είναι σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις. Ό,τι κάνεις, φρόντισε πρώτα να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά.

Πηγή: oroskopos.gr