Βρες τη σωστή απόχρωση ρουζ για τη δική σου επιδερμίδα

  • Σάββατο, 17 Μάρτιος 2018 12:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Σίγουρα έχουν υπάρξει αρκετές φορές που αγοράσαμε ένα ρουζ του οποίου το χρώμα μας άρεσε εξαιρετικά στη συσκευασία, ωστόσο όταν το τοποθετήσαμε στα μάγουλά μας καταλάβαμε πως δε μας ταιριάζει ιδιαίτερα! Για να μην ξανακάνετε το ίδιο λάθος, σήμερα θα σας αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά, για να βρείτε τη σωστή απόχρωση για τον δικό σας τόνο επιδερμίδας.

Αν είσαστε από τις κοπέλες που η επιδερμίδα τους είναι ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμη, οι ιδανικές αποχρώσεις για εσάς είναι οι πιο απαλές ώστε το ρουζ σου να μη κάνει μεγάλη αντίθεση με την επιδερμίδα σας και να υπάρχει μία αρμονία στο τελικό μακιγιάζ! Προτιμήστε λοιπόν τις απαλές ροζ και κοραλί αποχρώσεις, όπως και τις πιο soft ροδακινί!

Για εσάς με τον πιο σταρένιο τόνο δέρματος, οι λίγο πιο βαθιές αποχρώσεις θα δας δώσουν τα κατάλληλα αποτελέσματα. Όταν λοιπόν αγοράζετε ρουζ, επιλέξτε χρώματα όπως το πλούσιο και έντονο ροζ, το πιο ζεστό μωβ αλλά και ένα βαθύ ροδακινί.
Τώρα θα προχωρήσουμε στα κορίτσια με το πιο σκουρόχρωμο δέρμα, τα οποία συνήθως έχουν όπως είναι φυσικό το αντίθετο πρόβλημα από αυτές με την ανοιχτή επιδερμίδα! Πιο συγκεκριμένα, πολλές φορές τα ρουζ δεν γράφουν σωστά στον τόνο του δέρματός τους και αλλοιώνεται σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Γι΄αυτό λοιπόν να προτιμάτε τις βαθιές φουξ αποχρώσεις, τις ζεστές καφέ, ακόμη και τις έντονες μανταρινί!
marieclaire.gr

Αφηστε καποιο σχολιο