Ο νέος έρωτας της Αντζελίνας Τζολί

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ, τα δημοσιεύματα θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να γυρνά σιγά-σιγά σελίδα στην προσωπική της ζωή. 

Η 42χρονη ηθοποιός, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της που επικαλείται το RadarOnline.com, φλερτάρει έντονα με τον 33χρονο ηθοποιό Γκάρετ Χέντλαντ. Οι ίδιες πηγές, υποστηρίζουν μάλιστα ότι οι φίλοι τους λένε ότι ταιριάζουν πολύ. 

Οι πηγές που επικαλείται ο αμερικανικός ιστότοπος αναφέρουν ακόμη ότι Τζολί και Χέντλαντ ανταλλάσσουν e-mails και sms και βγαίνουν για φαγητό, λέγοντας μάλιστα ότι είναι ο ηθοποιός αυτός που πάντα κάνει την πρώτη κίνηση. 

Ο γαλανομάτης ηθοποιός, που η αλήθεια είναι ότι φέρνει αρκετά στον Μπραντ Πιτ, έκανε το πρώτο του μεγάλο βήμα στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό του Πιτ, στην ταινία «Τροία», το 2004. 

Και μολονότι τα ραντεβού με την Τζολί έχουν πυκνώσει τώρα, καλά γνωρίζοντες λένε ότι ανάμεσα στη χολιγουντιανή ηθοποιό και τον Χέντλαντ η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη -με την καλή έννοια- από το 2014, όταν αμφότεροι έπαιζαν στο «Unbroken». 

Να σημειωθεί ότι ο Χέντλαντ ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια με την Κίρστεν Ντανστ, με την οποία χώρισαν πριν από τέσσερα χρόνια. 

 «Η Αντζελίνα έιναι απίστευτα κολακευμένη και απολαμβάνει την προσοχή του Γκάρεντ. Είναι σαν ένας νεότερος, πιο καυτός Μπραντ και ήδη η Τζολί έχει αποκαλύψει σε φίλες της ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια σχέση μαζί του», είπε άλλη πηγή στο RadarOnline. «Αυτό θα ήταν η απόλυτη εκδίκηση». 

Από την άλλη, πάντως, το Gossip Cop, επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, ισχυρίζεται ότι το εν λόγω δημοσίευμα δεν έχει καμία βάση. 



Πηγή:iefimerida.gr