Ποια είσαι στην προσωπική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Ή αλλιώς ανακάλυψε πτυχές του εαυτού σου που έρχονται στην επιφάνεια όταν έρχεται η στιγμή να βγεις ραντεβού, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

 

ΚΡΙΟΣ: Θέλεις το καλύτερο όχι μόνο στην καριέρα σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Δεν συμβιβάζεσαι και είσαι διατεθειμένη να περιμένεις τον Mr. Perfect. Σου αρέσουν οι προκλήσεις, είσαι διασκεδαστική και σίγουρη για τον εαυτό σου. Δεν κολακεύεσαι εύκολα από κομπλιμέντα, αντίθετα εκτιμάς τις πράξεις που δείχνουν πώς νιώθει ο άλλος. Δεν σου αρέσει η αίσθηση του να φεύγει ο έλεγχος από εσένα, γι’ αυτό και αποζητάς την ισορροπία σε μια σχέση. Όταν νιώσεις σίγουρη για τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου. Σου αρέσει να εμπλουτίζεις τις προσωπικές σου στιγμές δοκιμάζοντας νέα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι υπεύθυνη, υπομονετική και σου αρέσουν οι μεγάλες σχέσεις. Όμως θέλεις τον χρόνο σου. Αν κάτι είναι πολύ εύκολο, δεν είναι για εσένα. Όταν τελικά σε κατακτήσει, δεν σταματάς να δουλεύεις πάνω στη σχέση. Όταν κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, θα κερδίσει και την αφοσίωσή σου. Αν η εμπιστοσύνη κλονιστεί, έφυγες. Και καλύτερα να μη σε δει θυμωμένη. Θέλεις να νιώθεις ότι σε περιποιούνται π.χ. ένα δείπνο με κρασί είναι το ιδανικό ραντεβού για εσένα αλλά δίνεις σημασία και στις μικρές κινήσεις, όπως να σου κρατάει το χέρι, να σου δώσει το σακάκι του όταν κρυώνεις. Θέλεις ασφάλεια και ευτυχία αλλά ταυτόχρονα πάθος και τρυφερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι η πιο απρόβλεπτη γυναίκα του ζωδιακού. Είσαι γενναιόδωρη, δοτική και υποστηρικτική. Σου αρέσει πολύ να συζητάς, να φλερτάρεις, είσαι πνευματώδης και εκπέμπεις γοητεία. Δεν είναι εύκολο να σε κερδίσει κάποιος. Δε θα σε θεωρήσουν ποτέ δεδομένη και αυτό είναι ο λόγος που η βαρεμάρα δε θα έχει ποτέ θέση στις σχέσεις σου. Μπορεί κάποιες φορές να γίνεσαι προσβλητική αλλά το κάνεις για να τον τεστάρεις. Έχεις χιούμορ και μέσω αυτού εκφράζεις τα συναισθήματα σου. Αυτός που θα σε κάνει να θυμώσεις ή ακόμα και να κλάψεις θα γνωρίσει την σκληρή σου πλευρά. Στις προσωπικές σας στιγμές αποζητάς φαντασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι συναισθηματική και ευαίσθητη και αυτό πολλές φορές κάνει στους άλλους δύσκολο το να σε καταλάβουν. Θέλεις να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα και ο πιο σίγουρος τρόπος για να σε κατακτήσει κάποιος είναι να σε ακούει. Η οικογένεια και οι φίλοι έχουν μια ξεχωριστή θέση στη ζωή σου, πράγμα που επιθυμείς και για το έτερον σου ήμισυ. Δεν σου είναι εύκολο να ερωτευτείς, αλλά αν κάποιος κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη σου, θα μείνεις μαζί του. Είσαι στοργική και θέλεις να κάνεις τους άλλους χαρούμενους. Θέλεις να νιώθεις σιγουριά και οι προσωπικές σου στιγμές είναι γεμάτες πάθος.

ΛΕΩΝ: Εκπέμπεις σιγουριά, αυτοπεποίθηση και γοητεία. Προτιμάς να δίνεις παρά να παίρνεις. Αποζητάς θαυμασμό, αφοσίωση, εκτίμηση. Αν σε προδώσουν, δεν υπάρχει γυρισμός, συγχωρείς αλλά δεν ξεχνάς. Θέλεις να είσαι το κέντρο της προσοχής και καλό είναι να μην προκαλεί κανείς τη ζήλια σου. Βαριέσαι εύκολα, σου αρέσει η περιπέτεια και απολαμβάνεις τη φύση. Θες το χώρο σου και χρόνο για τον εαυτό σου. Η απελευθέρωση είναι βασικό χαρακτηριστικό των πιο προσωπικών σου στιγμών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το cool παιδί του ζωδιακού, στην προσωπική του ζωή δεν είναι και τόσο εύκολα προσπελάσιμο. Είσαι καυστική στο σχολιασμό αλλά δεν έχεις σκοπό να πληγώσεις κανέναν, απλά αυτή είναι η άμυνά σου. Κατά βάθος είσαι πολύ ευαίσθητη απλά δεν το δείχνεις θέλοντας να αυτό-προστατευτείς. Είσαι πρακτικό μυαλό, τελειομανής και απόλυτη πράγμα που ενδεχομένως να φοβίζει τους γύρω σου. Έχεις πολλά να δώσεις και να μοιραστείς αλλά δεν το κάνεις εύκολα. Δεν σου αρέσουν οι ρηχοί άνθρωποι αλλά ψάχνεις αυτόν που θα σε κατακτήσει με τις γνώσεις του. Συγχωρείς αλλά δεν ξεχνάς όπως ο Λέων. Στις προσωπικές σου στιγμές θέλεις τον χρόνο σου για να νιώσεις άνετα.

ΖΥΓΟΣ: Είσαι κοινωνική και οι άλλοι απολαμβάνουν να βρίσκονται κοντά σου. Δεν αντέχεις την πίεση και θέλεις τον χρόνο σου. Σου αρέσει η ομορφιά, γενικότερα, και έχεις άψογη αισθητική. Είσαι πολύ δημοφιλής αλλά κάποιος πρέπει να πληρεί αυστηρά κριτήρια για να είναι κοντά σου. Είσαι πιστή αλλά μια κυκλοθυμία σε διακρίνει γι’ αυτό σου αρέσει ο άλλος να είναι στοργικός μαζί σου. Οι πιο προσωπικές σου στιγμές είναι για εσένα, όπως οτιδήποτε άλλο στη ζωή, τέχνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι το πιο μυστηριώδες ζώδιο και δύσκολα κάποιος θα έλεγε ότι πραγματικά σε ξέρει. Είσαι διεκδικητική αλλά ταυτόχρονα επιφυλακτική. Ενώ μπορεί να φαίνεσαι ανοιχτή κρατάς πολλά για τον εαυτό σου. Όταν όμως μοιραστείς προσωπικά σου στοιχεία με έναν άνθρωπο, αυτό σημαίνει ότι τον εμπιστεύεσαι. Είσαι πεισματάρα και κάποιος για να σε κερδίσει πρέπει να «πάει με τα νερά σου». Είσαι αισθησιακή αλλά χρειάζεσαι ένα διάστημα μέχρι να νιώσεις άνετα και οικεία. Αν σε πληγώσουν, καλό είναι να ξεχάσουν ότι υπάρχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αστεία, κοινωνική, περίεργη, ενεργητική. Δύσκολο να σε διαχειριστεί κάποιος αλλά όποιος το καταφέρει δε θα βαρεθεί ποτέ. Σου αρέσει να μαθαίνεις και να ζεις καινούρια πράγματα, ειδικά όταν το κάνεις με παρέα. Σου αρέσει η ελευθερία και όποιος σου τη στερήσει, θα σε χάσει αυτόματα. Είσαι ειλικρινής και το ίδιο απαιτείς και από τον απέναντί σου. Στην έκφραση των συναισθημάτων με λόγια είσαι πιο φειδωλή, προτιμάς να μιλάς με πράξεις. Οι προσωπικές στιγμές θέλεις να είναι απρόβλεπτες και σε καμία περίπτωση συνηθισμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι φιλόδοξη και είναι δύσκολο να σε κερδίσει κάποιος. Όταν όμως το καταφέρει δίνεις τα πάντα. Είσαι ανεξάρτητη, δε σου αρέσουν τα λουλούδια και οι σοκολάτες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκη από κάποιον δίπλα σου. Απολαμβάνεις την συναισθηματική ασφάλεια αλλά και την οικονομική , χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό. Απλά εκτιμάς την ανεξαρτησία και την αυτάρκεια. Θέλεις να είσαι η προτεραιότητα για εκείνον και σε εσένα θα βρει ενθάρρυνση και κίνητρα για να πάει μπροστά. Δεν είσαι ξεκάθαρη για το τι θέλεις στις προσωπικές σου στιγμές, οπότε κάποιος για να ικανοποιήσει πρέπει να σε ξέρει καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πιο εκκεντρική περίπτωση ζωδίου. Είσαι συναρπαστική και απρόβλεπτη και κάθε άλλο παρά βαρετή, αλλά εσύ εύκολα βαριέσαι. Σου αρέσει να ξεχωρίζεις και πρέπει κάποιος να καταβάλει πολύ προσπάθεια για να σου τραβήξει την προσοχή. Επιδιώκεις να έχεις δίπλα σου ήρεμους ανθρώπους που σέβονται την ανεξαρτησία σου. Θέλεις να είσαι πάντα ο εαυτός σου και είσαι διατεθειμένη να αφιερωθείς σε έναν άνθρωπο όταν νιώσεις σεβασμό, εκτίμηση και έλξη. Σου αρέσει στις προσωπικές σου στιγμές να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα και να σπας τους κανόνες.

ΙΧΘΕΙΣ: Διορατική, σκεπτικίστρια και ταυτόχρονα ένα από τα πιο ενθουσιώδη ζώδια, είναι δύσκολο για κάποιον να σε καταλάβει από την πρώτη στιγμή. Για να ανοιχθείς και να πεις αυτά που αισθάνεσαι απαιτείται χρόνος. Δεν θα κάνεις ποτέ το πρώτο βήμα αλλά θα δώσεις το πράσινο φως φιλικά και ευγενικά. Είσαι καλή ακροάτρια (ειδικά όταν ο απέναντί σου έχει ενδιαφέρον) αλλά σου αρέσει να σε ακούνε και να σε κάνουν να γελάς. Είσαι ανιδιοτελής αλλά και με μια αγάπη για ποιότητα στη ζωή σου. Προτιμάς τις μεγάλες σχέσεις και αφοσιώνεσαι όταν βρίσκεσαι σε μια. Σου αρέσουν οι εκπλήξεις και η αίσθηση της προστασίας που μπορεί να πάρεις από μια σχέση. Ξέρεις την αξία σου και δεν αφήνεις περιθώρια αμφισβήτησης. Είσαι καλή φίλη, έχεις φαντασία και αυτό φαίνεται και στις προσωπικές σου στιγμές.

 

Πηγή: savoirville