Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 13 Μαρτίου

  • Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Οι δυσκολίες για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου συνεχίζονται. Τετράγωνου Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα και κάποιες ρήξεις ή και χωρισμοί θα είναι αναπόφευκτοι. Η σκληρότητα και τα εμπόδια στον Έρωτα μας αποσυντονίζουν! Αντιθέτως τα Ζώδια του Νερού και της Γης του 3ου δεκαημέρου, σήμερα απολαμβάνουν τις χαρές και την εύνοια της ισχυρής τους τύχης, λόγω του Τριγώνου Ήλιου-Δία!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η προκλητική σου συμπεριφορά, αγαπητέ Κριέ, θα γίνει αφορμή για σχόλια. Περιόρισε λίγο τον αυθορμητισμό σου και μην προκαλείς. Να θυμάσαι πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες προθέσεις απέναντί σου και καλό θα είναι να είσαι πιο εγκρατής σε περιβάλλοντα όχι τόσο φιλικά όσο είχες συνηθίσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε σού άφησε αρκετές ικανοποιήσεις, αγαπητέ Ταύρε, σε πρακτικό επίπεδο αλλά και την αίσθηση ότι έγινες αντικείμενο εκμετάλλευσης κάποιων. Τώρα που ο χρόνος σε απομακρύνει από τα γεγονότα, θα μπορέσεις να δεις πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Μην επαναλάβεις τα ίδια στο μέλλον, λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις που έζησες σού προσέφεραν αρκετή εμπειρία, αγαπητέ Δίδυμε, την οποία τώρα θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να ξεφύγεις από τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, σκέψου με ηρεμία και οργάνωσε προσεκτικά τον τρόπο δράσης σου για τις μελλοντικές σου επιδιώξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποιους προβληματισμούς σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μην τα κρατάς μέσα σου – μίλα μαζί του και θα δεις ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πολλά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν τώρα θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η ευκολία που παρέχουν τώρα οι πλανήτες στο ζώδιό σου μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια αν δεν δράσεις με εύστοχο τρόπο. Οι καταστάσεις θα σε φορτίσουν και θα δυσκολευτείς πολύ να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Μην ανησυχήσεις αν κάποιος προσπαθήσει επίμονα να σε βοηθήσει. Απλώς εξήγησε ότι προτιμάς να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις. Στα οικονομικά σου, κάνε έναν καλό προγραμματισμό, απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα πολλές ανατροπές στην καθημερινότητα προβλέπονται για το ζώδιό σου. Αρκετές ευκαιρίες για δράση θα σε βυθίσουν σε σκέψεις για την κατεύθυνση που θα πρέπει να πάρεις. Μην αφεθείς σε τυχαίες καταστάσεις που μπορούν να σε απομακρύνουν από τους αρχικούς σου στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τον ερωτισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Εκμεταλλεύσου λοιπόν και σήμερα αυτά τα χαρίσματα, για να περάσεις όμορφα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις ή τις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ευκαιρία που θα έχεις να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου θα είναι αντάξια της μέχρι τώρα δράσης σου. Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς όπου χρειάζεται, πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν. Αναγνώριση και ανταμοιβές σε υλικό και ηθικό επίπεδο προβλέπονται για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται μεγάλη τύχη που σε έχει δίπλα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου φρόντισε να μην φορτιστείς και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα φρόντισε να τα τακτοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φιλικά πρόσωπα πρόκειται να ανακατευτούν στην προσωπική σου ζωή, με θετικές μεν προθέσεις, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι να σε βάλουν σε μπελάδες και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Βάλε τάξη στα πράγματα και μην αφήσεις κανέναν να σε κατευθύνει, εκμεταλλευόμενος την καλή σου ψυχή. Σύντομα η ισορροπία θα αποκατασταθεί σε όλα τα επίπεδα, για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξ αιτίας άλλων θεμάτων που σε προβληματίζουν, δεν δείχνεις αρκετή στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να κινηθείς καταλλήλως, ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν και ισορροπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μία νέα φιλία πρόκειται να σε βάλει σε σκέψεις, αγαπητέ Σκορπιέ, και να σου δημιουργήσει αγωνία. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να αποκαλύψει όσα χρειάζεται, ούτως ώστε να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα. Απόφυγε κινδυνολογίες και υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσχημες σκέψεις με τις οποίες σύντομα θα γελάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί θα πεις λόγια που θα φέρουν εντάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο δρόμος της καταξίωσης δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αγαπητέ Τοξότη, και πιθανόν να παρασύρεσαι πολύ, παραμελώντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εξήγησε με ευγένεια τις συνθήκες που βιώνεις τελευταία και μην αφήνεις να πλανάται η σκέψη ότι τους απαξιώνεις – κάτι που άλλωστε σε αδικεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, ούτως ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν έντονο άγχος και σήμερα, ενώ θα προβληματιστείς αρκετά με τα πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το διάστημα που πέρασε σού προσέφερε ευκαιρίες, τις οποίες όμως ο φόβος της αποτυχίας δεν σε άφησε να εκμεταλλευτείς όσο θα έπρεπε. Τώρα οι πλανήτες φέρνουν μια δεύτερη αλλά πιο σημαντική παρτίδα ευκαιριών δράσης για το ζώδιό σου, που αυτή τη φορά δεν επιτρέπεται να προσπεράσεις, καθώς θα αργήσει να έρθει παρόμοια περίοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Πολύ σύντομα μία νέα ενδιαφέρουσα πρόταση προβλέπεται για το ζώδιό σου, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι ο τρόπος ζωής που πρόκειται να σου προσφέρει θα σε ικανοποιήσει. Μην εντυπωσιαστείς και μην παρασυρθείς από κανέναν. Η ζωή σού ανήκει και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά για να σιγουρευτείς τι θέλεις πραγματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, φρόντισε να συνεργαστείς, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ. Τα πράγματα όμως θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και λίγο τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η επιτυχία έρχεται με γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου. Μην ανησυχήσεις αν κάποια ασήμαντα γεγονότα καθυστερήσουν ελάχιστα την έκβαση των καταστάσεων. Ο δρόμος της ικανοποίησης είναι καλά οργανωμένος και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λανθασμένες κινήσεις. Χαλάρωσε και περίμενε τα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, ειδάλλως θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Πηγή: oroskopos.gr