Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 12 Μαρτίου

  • Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 07:38
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η σκληρότητα στις επαφές μας, λόγο του Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου συνεχίζεται και σήμερα, ιδίως αν ανήκουμε σε Παρορμητικό Ζώδιο του 1ου δεκαημέρου! Ωστόσο οι υπόλοιποι είναι ιδιαίτερα τυχεροί, αφού θα φέρουν ξαφνική τύχη αλλά και πειθώ! Με πάθος, έκπληξη και δυναμικότητα ξεκινά η εβδομάδα!

Διάλεξε το ζώδιο σου και διάβασε αναλυτικά την πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Κάνεις προσπάθεια να πετύχεις το στόχο σου, Κριέ, αλλά κάποιες φορές σου λείπει η οργάνωση και η συγκέντρωση. Ενώ διαθέτεις πρακτικό πνεύμα, υπάρχουν περιπτώσεις που παρασύρεσαι. Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι σημαντικό, θυμήσου να μη δρας παρορμητικά, αλλά να οργανώνεσαι, προχωρώντας με σταθερά βήματα και χωρίς εντάσεις που ανακόπτουν την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα, Κριέ μου, ότι υπάρχει κάποια απομάκρυνση από το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του, για να λύσεις οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, πως η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα αυξήσει το ερωτισμό σου και θα έρθει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, μην πάρεις αποφάσεις για κάτι που αφορά τη δουλειά σου, Κριέ, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα, που τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε, να έχεις πιο ευέλικτη σκέψη και θα δεις, ότι τα πράγματα για σένα θα εξελιχθούν απρόσμενα καλά και πως τα σχέδιά σου θα ευοδωθούν. Σε κάποιες καταστάσεις πρέπει να δίνεις περισσότερο χρόνο και την πρέπουσα προσοχή. Μάθε να μην πιέζεις τις συνθήκες, διότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ανατραπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εξωτερίκευσε σήμερα το ρομαντισμό που έχεις, Ταύρε μου, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, και για συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί έγκαιρα και επαρκώς. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η αντιπαλότητα και η ένταση που έχει δημιουργηθεί τελευταία, Δίδυμε, ανάμεσα σε σένα και κοντινούς σου ανθρώπους, σε προβληματίζει και σε στεναχωρεί. Για να κάνεις τα πράγματα να εξομαλυνθούν, πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι και να βρεις τι είναι αυτό που προκάλεσε αυτήν την κατάσταση. Σήμερα, συζήτησε μαζί τους, καθώς μόνο έτσι θα λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Υπάρχουν γύρω σου ευκαιρίες, Καρκίνε μου, αλλά χρειάζεται να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να τις εκμεταλλευτείς και να κάνεις καλύτερες τις καταστάσεις. Τώρα σου δίνεται το κίνητρο που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ζωή σου και να ανατάξεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Μην αγνοείς τα μηνύματα που σου στέλνει η τύχη και άδραξε την ευκαιρία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου, Καρκίνε, και ασχολήσου με κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι ότι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Κριό και σε ευνοεί, είναι σίγουρο πώς κάτι καλό θα γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν κάποιες ευχάριστες αλλαγές στη δουλειά σου, Καρκίνε. Σήμερα πάντως, μην ανακοινώσεις σχέδια, που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, η προσπάθεια που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει να αποδίδει και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Όταν ολοκληρωθεί ένας κύκλος στη ζωή σου, Λέων, κλείνει μέσα του καταστάσεις, γεγονότα και ανθρώπινες σχέσεις, που μπορεί να θεωρούσες ότι θα μείνουν απείραχτα για πάντα. Από σήμερα, φρόντισε να χαράξεις καινούργια πορεία και να κάνεις νέα σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, απόφυγε να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βρίσκεσαι σε περίοδο που οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, θα έχεις έντονο άγχος σήμερα, για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και ακόμη σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων. Θα σου γίνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Έχεις αγκιστρωθεί στο παρελθόν, Παρθένε μου, και αυτό σε δυσκολεύει στο να εναρμονιστείς με το σήμερα. Κατά κάποιο τρόπο «πατάς σε δύο βάρκες» και αυτό περιορίζει την ευχέρεια στις κινήσεις σου. Θυμήσου, πως η ζωή βρίσκεται στο παρόν, οπότε μην παραμένεις αδρανής, αγκαλιά με αναμνήσεις

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Παρθένε. Κάποια θέματα που σε προβληματίζουν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οτιδήποτε και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, Παρθένε, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις υψηλές προσδοκίες και θα βάζεις πολύ σημαντικούς στόχους. Γνωρίζεις τον δυναμισμό και τις ικανότητές σου και ξέρεις, ότι θα καταβάλεις κάθε προσπάθεια, για να πετύχεις αυτά που θες. Συνεργάζεσαι αρμονικά με άλλα άτομα και αυτό είναι πολύ θετικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν γίνει κάποια λάθη στη σχέση σου, Ζυγέ μου, που πρέπει να τα διορθώσεις άμεσα. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στη δουλειά σου, Ζυγέ, αλλά και να αλλάξεις πράγματα. Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά θα τα αντιμετωπίσεις επαρκώς. Τα οικονομικά σου θα μείνουν σε στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς έξυπνα, σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγωνίζεσαι για μακροπρόθεσμους στόχους, Σκορπιέ, και κάνεις όνειρα για το μέλλον. Για σένα η ζωή έχει νόημα και αξία, όταν παλεύεις για ένα βελτιωμένο αύριο. Σήμερα, θα έχεις πολλή αισιοδοξία και θα προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να διώξουν την απαισιοδοξία, βλέποντας τη ζωή με θετικό βλέμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Σκορπιέ, νιώθεις ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει το ταίρι σου. Άλλαξε στάση και εξωτερικεύσου περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά σήμερα στη δουλειά σου, Σκορπιέ. Απόφυγε να εκνευριστείς και προτίμησε να ακούσεις προσεκτικά προτάσεις που θα σου κάνουν. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα στις οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αρκετά. Κάνεις πάντα το καλύτερο, την πιο κατάλληλη στιγμή και οι φίλοι σου λένε ότι είσαι πολύ τυχερό άτομο. Εσύ όμως ξέρεις πως δεν υπάρχει κάτι τυχαίο, αφού πάντα επεξεργάζεσαι τις καταστάσεις και αναλύεις τα γεγονότα, πράγμα που σου δίνει το προβάδισμα και σου επιτρέπει να κάνεις τη σωστή κίνηση, στον κατάλληλο χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, Τοξότη. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και θα έρθει και πάλι η ηρεμία που αποζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέτρησε τα υπέρ και τα κατά σε μερικά πράγματα στη δουλειά σου, Τοξότη, και μετά ας προχωρήσεις στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα έχεις την τάση να δίνεις μεγάλη έμφαση στα δυσάρεστα γεγονότα της ζωής σου και να είναι, σχεδόν πάντα, αυτό το επίκεντρο των συζητήσεών σου. Υπάρχουν όμως χαρούμενες ή δημιουργικές καταστάσεις και θα ήταν καλό να επικεντρώνεσαι σε αυτές, αφού φτιάχνουν την ψυχολογία, τη δική σου και των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Αιγόκερε, θα είναι στα ύψη του σήμερα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου θα είναι κι αυτά στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα παραμένουν πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μάθε να αρπάζεις τις ευκαιρίες, Υδροχόε μου, και κάνε αυτό, που αρχικά σκέφτηκες ότι δε θα μπορούσες να πραγματοποιήσεις ποτέ. Ακόμη κι αν τελικά δεν το πετύχεις, η πορεία προς την πραγματοποίησή του θα σου προσφέρει πολλά, αφού η ουσία δε βρίσκεται μόνο στον προορισμό, αλλά και στις εμπειρίες του ταξιδιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα συμβούν κάποια πράγματα στη σχέση σου που μπορεί να μη σου αρέσουν. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να λυθεί κάθε προβληματισμός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Έχεις βέβαια κάποιες υποχρεώσεις, με τις οποίες πρέπει να τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Στα οικονομικά σου, τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Λένε πως έχει ο καιρός γυρίσματα, Ιχθύ, και η επαλήθευση είναι αυτό που σου συμβαίνει. Ίσως να σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά ήδη έχουν φανεί οι πρώτες ενδείξεις, ότι η ζωή σου μπαίνει σε άλλη κατεύθυνση και τα άσχημα σε λίγο θα είναι παρελθόν. Έχε αισιοδοξία, λοιπόν, για τη νέα πορεία και καινούργια σχέδια για ένα δημιουργικό μέλλον, κι αφού η τύχη πλέον σου χαμογελά, χαμογέλασέ της κι εσύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, θα περάσεις πολύ καλά σήμερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα για να χαροποιήσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις σήμερα, Ιχθύ, να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλά θα κάνεις να μην παρασύρεσαι σε έξοδα που σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.

Πηγή: oroskopos.gr