Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου

  • Κυριακή, 11 Μάρτιος 2018 07:45
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Περίεργη η σημερινή Κυριακή! Τύχη ξαφνική και καλοπέραση θα έχουν Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου. Πάθος, δύναμη και γοητεία τα Ζώδια του Νερού και της Γης του 3ου δεκαημέρου. Προσοχή χρειάζεται για τους Παρορμητικούς του 1ουδεκαημέρου, όπου θα έχουν ρήξεις, σκληρές κουβέντες και επαφές και σκληρότητα!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Τη σημερινή ημέρα, Κριέ, θα ξεχωρίζεις ακόμη και στο σκοτάδι, από το φως της καλοσύνης που πηγάζει από μέσα σου. Είσαι άτομο αγνό και η διαφάνεια της ψυχής σου ακτινοβολεί στο πρόσωπό σου. Προέρχεσαι από ένα περιβάλλον γαλήνιο και γεμάτο θετικά συναισθήματα. Σου αρέσει να υπάρχει ομορφιά, ευτυχία και δικαιοσύνη. Παλεύεις για αυτά που πιστεύεις, με όπλο το λόγο και το θετικό παράδειγμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ, δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα σε συζητήσεις, που θα κάνεις με το ταίρι σου
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται σήμερα να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά πρόσεχε στα έξοδα που κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το ταλέντο της επικοινωνίας που διαθέτεις, Ταύρε, σε βοηθάει σε κάθε κατάσταση και διαδικασία. Είσαι χαρισματικός άνθρωπος. Έχεις το προσόν, να είσαι διαλλακτικός και να μην εμμένεις στην άποψή σου, όταν καταλαβαίνεις πως αυτό διαμορφώνει ένα αρνητικό κλίμα για σένα. Το προφίλ σου είναι φιλικό και αυτό προδιαθέτει τους άλλους να σε συμπαθήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, μπορούν να πάνε και καλύτερα από όσο είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, αλλά άφησέ τες για την εβδομάδα που έρχεται. Σήμερα χαλάρωσε, αφού το έχεις πολύ ανάγκη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμη, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Έχεις καταφέρει, Δίδυμε, να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου αυτονομία και αυτάρκεια, και τώρα ωρίμασε ο χρόνος για το μεγάλο βήμα. Η ανεξαρτησία και η απελευθέρωση από τα δεσμά του μυαλού σου είναι το όραμά σου, που περιγράφεται με μακρινά ταξίδια χωρίς βάση και προορισμό, με μόνο ζητούμενο την ηρεμία της ψυχής και την ανάπτυξη του πνεύματός σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμέ μου, είναι σε καλά επίπεδα. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να περάσεις όσο ομορφότερα γίνεται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να τα βάλεις λίγο στην άκρη, αφού την τελευταία περίοδο έχεις αγχωθεί πάρα πολύ. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στην πορεία πάντως, θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Πάντα προσπαθείς, Καρκίνε, να αγγίξεις την τελειότητα. Σήμερα, θα έχεις μια εμμονή προς το ιδανικό και θα αγωνίζεσαι συνεχώς να πετύχεις το πλήρες. Αυτό σε κάνει καλύτερο, την ώρα που για τα περισσότερα πράγματα που θέλεις, η επιτυχία είναι κοντά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που έχεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, είναι μεγάλη. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο μπορείς πιο καλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να ξοδεύεις χρήματα χωρίς να σκέπτεσαι.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα έχεις κοφτερό μυαλό και θα μπορείς να ανασύρεις γρήγορα, με μεγάλη ευκολία και σιγουριά, πληροφορίες, που έχουν καταγραφεί εδώ και καιρό. Όλοι θα θαυμάζουν αυτή σου την ικανότητα κι εσύ θα νιώσεις μεγάλη ευχαρίστηση, αφού θα ξεκλειδώσεις πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και την αγάπη σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσεις όπως θα ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μη σκέφτεσαι σήμερα που είναι Κυριακή, Λέων, αρνητικά θέματα, που αφορούν τη δουλειά σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, ώστε να αποφορτιστείς. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλύτερα και στην πορεία θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, δε θα μιλάς πολύ και το διεισδυτικό βλέμμα σου θα προκαλεί στον συνομιλητή σου μια μη ελεγχόμενη αμηχανία. Γνωρίζεις ότι η διαίσθησή σου είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και πολλές φορές εντοπίζεις σε κάποιους την υποκρισία και το ψέμα. Οι άνθρωποι που είναι κοντά σου είναι επιλεγμένοι και απολαμβάνουν μεγάλη αξία στη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε ενοχλούσαν στη σχέση σου, Παρθένε, θα αλλάξουν, οπότε θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, έχεις κάνει πολλές κινήσεις. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεχαστείς από όλα αυτά. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και στο μέλλον θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα ψάχνεις την ασφάλεια και θα δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις χωρίς αυτή. Έχεις μέσα σου μνήμες που σε τρομάζουν, ενώ η μοναξιά και το αβέβαιο περιβάλλον σου προκαλούν φόβο. Επιλέγεις τους φίλους σου με βάση πάντα τη σταθερότητα των σκέψεων και πράξεών τους, και απομακρύνεσαι από άτομα που παίρνουν ρίσκο στις δράσεις τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος και τις ευθύνες της καθημερινότητας. Εσένα, που συντροφεύει ακόμη η μοναξιά, ευνοεί η Αφροδίτη από τον Κριό, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, είναι πολλές. Σήμερα, που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις από όλα αυτά που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, μη συνεχίζεις να κάνεις έξοδα, αφού είσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Είσαι λάτρης της αδρεναλίνης, Σκορπιέ, και σήμερα δε θα μπορείς να περάσεις την ημέρα σου χωρίς να ρισκάρεις σε κάτι, προκειμένου να νιώσεις το έντονο συναίσθημα που σου προκαλεί ταχυπαλμία και εξιτάρει το μυαλό σου. Θα πάρεις μέρος σε extreme σπορ με απίστευτη ευχαρίστηση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου ερωτικά και ρομαντικά, για να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Σκορπιέ μου, πηγαίνει πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη σε σημείο που θέλεις. Απόφυγε, λοιπόν, σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ηρεμία και μικρές οάσεις ξεκούρασης είναι αυτά που έχεις ανάγκη, Τοξότη. Οι εξαντλητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας σε έχουν φορτώσει με τόσο άγχος και καταπόνηση, που δεν αντέχεις περισσότερο. Είναι ώρα, λοιπόν, να βρεις ξεκούραση και ηρεμία εκεί, που η ψυχή και το πνεύμα σου γαληνεύουν. Ξεκίνα να βρεις το δικό σου καταφύγιο, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Τοξότη, ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου, να το καταθέσεις ήρεμα και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από πλάι του
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Τοξότη, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην έχεις αγωνίες για επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν, οπότε κινήσου αναλόγως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Έχεις αποφασίσει, Αιγόκερε, να ακολουθήσεις στη ζωή σου έναν τελείως διαφορετικό δρόμο. Θεωρείς τετριμμένα αυτά που κάνουν οι περισσότεροι γύρω σου και δεν σου προκαλούν κανένα ενδιαφέρον. Για σένα το πιο σημαντικό είναι η ανάπτυξη των ικανοτήτων του μυαλού σου, μαζί με τη σωματική σου βελτίωση. Θέλεις να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις πνευματικές διδασκαλίες μακρινών λαών, διευρύνοντας τη γνώση και το νου σου, και δε θα σε σταματήσει το παραμικρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Αιγόκερε, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρνα τη μέρα σου χαλαρά και ερωτικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, δεν πάνε άσχημα και θα καταφέρεις περισσότερα. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να αποφύγεις τα πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, για να προχωρήσεις στην καινούργια σου ζωή, πρέπει να μην κουβαλάς πληγές από το παρελθόν. Τόλμησες να ξανασηκωθείς και να ακολουθήσεις μια νέα πορεία, που θα σου επιτρέψει να ζήσεις όπως εσύ έχεις ονειρευτεί. Δούλεψε με τον εαυτό σου, γνώριζε ότι το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και όλα θα πάνε πολύ καλά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, Υδροχόε, μίλησέ του, εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ όμορφα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνεις πολλές κινήσεις, Υδροχόε, για να βελτιώσεις την εργασία σου. Σήμερα που είναι Κυριακή, καλό είναι να χαλαρώσεις και να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού ο προϋπολογισμός σου δε σηκώνει ακρότητες.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, ιεράρχησε τις καταστάσεις και κάνε τις σωστές και επιβεβλημένες κινήσεις. Μην αφήνεσαι σε όσα σου συμβαίνουν και ζήτα την βοήθεια ατόμων που έχουν εμπειρία. Ήρθε η ώρα να φορτσάρεις, αν έχεις σκοπό να πετύχεις τους στόχους σου και να προχωρήσεις πιο πέρα ξεπερνώντας τους και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Απόφυγε πάντως να αναφερθείς σε καταστάσεις από την υπόλοιπη καθημερινότητά σου, που μπορεί να σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, οπότε εσύ πρέπει σήμερα να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου όμως, δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο